![]() |
|
tai gal cia neizeidimas, reik paklaust katra gabala turejo omeny :D
o perekupai nuo to kaip sienos atsidare taip tapacia dainele dainuoja, kad viskas stoja |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Jo kartais bijau net cyptert apie sanaudas.Daugelis pasakoja apie sanaudas ,nesvarbu mazas ar dideles,pamatave kokia 100km.atkarpa.As rinkau duomenis is 5kkm. Kuras buvo pilamas is skiringu degaliniu ,cekiai kruopsciai renkami ir sumuojami.Rezultatas idealiai sutapo su borto kompiuterio parodymais ir skyresi nuo deklaruojamo gamintoju...mano naudai.Teisybes vardan turiu pasakyti ,kad masina nebuvo draskoma ir veiksmas vyko Vakaruose, 80proc.keliones - autostrados.
|
Citata:
Pradžioje rašė dejwis View Post Nuo 4500euru 1000euru numust? Neblogai.. Numusk nuo mano minĖto, uz tai tau 300euru duodu |
Citata:
ne nu kosmonautu cia daug buna :D Nors Range roveri kai pardaviau pries keleta dienu numuse nuo 7400 iki 7000, tada vietoj dar du simtus norejo nulauzt, nepasidaviau, bet nulauze 150euru. Bet as is to duonos nevalgau, tai man sunkiau tikslia kaina laikyti, kadangi baisu prarasti pirkeja ir vel ieskoti pora savaiciu... |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Tai numusi 1k euru nuo kainos ? As tau uz tai 300eur, ar vel busi prisisnekejes KAIP VISADA ir i krumus begsi su savo melais? |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:35. |
|