![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
uz 800 galeciau paimti ta srota :)
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Tai idek, uz kiek nebus gaila parduot ir nieks neskambins :D Sumastysi, kad visgi reik parduot - nuleisi kaina.
|
normaliai.. su tokia zemaitijos trasoj vazinejam :DDD
|
baudos uz parkavima ateina pastu ar turi vietoj palikt lapeli? nes kai jis nufotkino ir turejo kazkoki lapeli as jam pasiuliau susitart ir jis sutiko, jokio lapelio nepaliko bet jau buvo nufotkines tai dabar galvoju ar jis mane isdure ar apsisukau pigiau :D
|
Citata:
|
Citata:
|
tai koks skirtumas, jo darbas gi protokolus pildyt, tegu pildo, siuncia :)
|
Bent centre tai matau, kad lapelius dalina automobiliam. Pats Klaipedoj ispejima gaves esu, tai irgi uzkiso lapeli.
|
Sveiki,
Į kurią iš dviejų firmų rekomenduotumėte kreiptis Kaune - Autura ar Dizrida? Gal kažkas buvot susidūręs su viena ar kita - norėčiau išgirsti atsiliepimų. Reikia, kad kokybiškai ir greitai surastų bėdą, kodėl ryte, arba pilnai atšalus varikliui, sunkiai kuriasi W211 270CDI (iš 4-6 karto). Reikia patikrinti purkštukus ant stendo, aukšto slėgio siurblį (dar gal slėgio reguliavimo vožtuvas gali grybauti). Iš anksto ačiū! |
Kokie simptomai? Diagnostiką(Starą) jungei? Gali būti kaltos žvakės ar relė, man relė buvo kalta kad sunkiai kurdavosi kai variklis šaltas.
|
temperatūros daviklis irgi gali būt kaltas. pvz faktiškai +10, ecu mato +40 antifrizo temperatūrą ir fsio - nesikuria.
|
Citata:
|
Gal kas turit minciu kodel neveikia centrinis nuo rakto w211? Batareika gera. Is vidaus centrinis rakina puikiai. Per akute esancia spynoj (IR) prilietus rakta irgi atrakina. Saugiklis esantis galiniam same F008 7.5 A sveikas. Panasu kad dar neveikia galinio lango sildymas.
|
ar nebus beda su galinio lango pajungimu kuriame yra centrinio antena?
|
Citata:
|
galiu jei nori ryt iš ryto prilėkt pažiūrėt ką rodo su autocomu
|
Ačiū už pasiūlymą, bet Kaune būsiu tik pirmadienį...
O Autocom ant W211 LiveData normaliai rodo, ta prasme visus svarbiausius parametrus galima matyti, ar labai minimaliai? |
Citata:
|
O tai starą jungei ant šalto ar jau kai buvai užsivedęs. Nes tikrai ir slėgį reile parodys ir visa kita. Kreipkis pas Matrix.
|
Citata:
|
Tai aš ir paklausiau ar jungė ant šalto ar jau kai buvo užvedęs.
|
Citata:
Esmė ta, kad tas nesikūrimas kaip loterija buvo anksčiau - vieną rytą sunkiai kuriasi, o po to visą savaitę iš pirmo karto kurdavosi, tai ta problema ne tokia didelė buvo, bet dabar jau antrą savaitę kas rytą neužkuriu normaliai... Beje, dar toks pastebėjimas - praeitą žiemą, kol buvo teigiama oro temperatūra kurdavosi sunkiau, kartais kelis kartus pasukt reikėdavo, bet kai tik atšalo, temperatūra kokie -5 ir žemiau, tai kurdavosi kaip laikrodis, iš pusės apsisukimo. Tik šalčiai baigėsi ir vėl sunkiau kurtis pradėjo. Mistika, ne kitaip :) |
Tarkis kad jis į vietą atlėktų ir bus tada matyt slėgiai ir t.t.
|
paziurek , dantukus ant smagracio , ar neuzlankstyti, del sios bedos esu daug pinigu isleides davikliams , purkstukams ir t.t . o buvo dantukai keli palenkti....
|
Citata:
|
Citata:
|
vytis, ar cia tikrai kazakstane krito antilopes masiskai?
http://i.imgur.com/4jJ0RZk.jpg |
Gal kas prie windows 10 perejo? kokie atsiliepimai?
|
Citata:
p.s padarius update is 8 i 10 labai dazna problema jog kompe dingsta bevielis internetas,paprasciausiai nemato jokiu rysiu,biski pagooglinus paaiskejo jog tai beda su paciais windows 10 bet manau jinai greit bus istaisyta,man padarius update dviem kompam vienas is ju turi sita problema :( |
Citata:
|
bent jau man, win10 gan neblogi :) meniu geras, valdimas patogus, dirba spardziai, bet kas lieciai zaidimus, tai ant "world of tanks ir world of warships" reikia nauju vaizdo draiveriu, gliciai karts nuo karto.
kadangi turiu r9 290 (2x) tai greitu laiku tikrai nebus geru draiveriu :) o sita kita tikrai patinka Citata:
|
As perejau su vienu kompu - patenkintas, viskas veikia sparciai. Ruosiuosi ir i kitus du susimest.
|
Man gaidziu gaidys tie 10, kai reik meniu naudotis ir surasti elementaru dalyka kaip scaneri, prasideda ilgas ir nuobodus darbas:)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:07. |