![]() |
2 kompus upgradinau i win 10, tai vienas veikia tvarkingai, kitam dalis programu nebepasileidzia ( programos legalios, compability mode nepadeda ), dar ne visi draiveriai yra, islenda kartas nuo karto koks gliukas. Patarciau dar bent kazkiek laiko palaukti, kol isgaudys pirmus bugus islindusius.
|
Citata:
|
O, sito labai reikejo, dekuj!
|
Tomski, nėr už ką :donttellme:
Gal kas nors Kaune turit W203 priekinių amortizatorių raktą ir galėtumėt porai dienų paskolint? |
istryniau win10, mano oldschool zaidimai neveike ant ju...
NFS 3 net neprieme instaliaciniu exe ... (tipo nesukurtas tai OS) |
archeologiniams zaidimams gali ir virtual machine pasikurt su xp
|
maziau vargo su viena, kuri viska priima :) tas yra win7 :)
|
pasmane win8, kartais noreciau koki zaidima pazaist bet kiek bandziau isirasyt tai neveikia.. :D
|
8,1 naudoju nebuvo jokiu problemu su zaidimais
|
tai parekomenduokit kokia saudykle kad ir man veiktu, geriausia butu iskart su linku iskur siust, nes 30gb COD siunciau ir nejo :D
|
man tai legendinis yra return to castle wolfenstein, esu nekartą praėjęs. gerai Jum, kai turit laiko žaist... ;]
|
tai senas jau, as noriu kokio naujovisko kad nekvadratais butu
|
cs:go va gera saudykle,tiesa reikes pirkt is steamo,nes tie nulauzti tai nekazka
|
Citata:
|
vo toks instaliuojant uzstringa ties kazkokiu procentu visada
|
Citata:
|
geforce 840m
|
Citata:
|
esme yra tame kad is torent siunciaus call of duty 30gb dvi paras su mano internetu ir neveikia :D tai bandyt vel siust ir nezinot ar veiks nelabai yra noro ir laiko :D
|
Sveiki, uošvio W202 2.2 dyzelio Lucas siurblys užlinko. Geriau restauruoti turbūt nei ieškot šrote kito? Kiek restauravimas kainuoja? ir gal kas daro iš čia esančių Vilniuje?
|
geriau statyt bosch jeigu masina bus naudojama iki kol ratai nukris, jeigu ne tai geriau pirkt kita masina
|
Citata:
Problema torente, skaityk komentarus. Su kitais torentais problemu nebuna? |
as tik filmus siunciu, tai nebuna
|
Citata:
|
Kokios procedūros su muitais nusipirkus automobilį iš Norvegijos? Apie kokius pinigus orientuotis? Papaskokit trumpai, jei nesunku
|
Citata:
pirk is norvegijos,rusijos,sveicarijos,amerikos ar kinijos-viskas taip pat. |
Citata:
|
pagal vertes lentele, tai kiek sumoki is tikro nelabai turi didele reiksme, kazkur internete buvo gal kazkas numes
|
naudojasi http://www.emprekis.lt/ vertemis
|
Leidžia pažiūrėt tik registruotiems vartotojam :( Gal kas turit priėjima? VW Caravelle T3 1990m. Ačas
|
Citata:
|
na as savo norimas masinas pasitikrinau, vienur raso teisingai, kitur truputi meluoja.
|
gal kas žino kiek silberyje kainuotų raktas W212?
|
katik praejau TA, bet i ataskaitos lapa irase kelis trukumus. bet TA pratese. tai man juos salinti reikia, nereikia? kokiu tikslu ten juos ipaise?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
kai buvo T.A. reidas kaune prie dainų slėnio draugelis gavo baudą už tech. netvarkingo automobilio ekspluotavimą , nes tie nedideli trūkumai buvo nepašalinti ...
|
Citata:
|
tiksliai nepasakysiu dar litai buvo . reikėtų KET pažiūrėt
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:32. |