![]() |
|
as apie saliarku islaikyma nezinau nieko, nekomentuoju nes nevazinejau ir nevazinesiu. zinau tik tiek, kad duju islaikymas man per pusantru metu kainavo nuli litu. ir vaziuoju kaip zmogus su visais v8 malonumais uz 6.75eu/100km
|
Tu ne važiuoji kaip žmogus :D aš nesu nei už dyzeli nei už benza. Aš esu už tai, kad reik vazinet su tuo kuru kuri numatė gamintojas. Negalėčiau dabar užpilti v8 benzo tai aš jo ir neperku, neapgaudineju savęs ir neužsiimu anonizmu. O jei kažkada ir nuspresiu kad man reik benzo, tai pirksiu tokį į kurį ir galėsiu pilti benza o ne montuoti kažkokį šūdą ant variklio ir save apgaudinėti kaip čia viskas fainai.
|
galima ir su dyzeliu anonizmu uzsiimti, isideti iranga kad aliejum panaudotu vaziuotum. 1ltr/0-2lt.
|
Citata:
|
ML 270 per tris metus pakeisti du purkštukai. audi a4 19tdi motore per 10 metų nieks nekeista, tėvas, net filtrų nekeičia, nebent jau verkiant reikia.... aptarnaut reikia tiek benzinines tiek ir dizelines. kam tos dujos, kam tie balionai... su ML užmiesty 8l saliarkytės:sirdys:
|
Citata:
|
Citata:
|
koki menesi is paskos mano padujinto pavazinetum galetum traktoriui kapitalini daryt ;))
|
http://www.autogidas.lt/mercedes-ben...126820503.html Rykšte, dokai atsirado, kad vėl kaina pakilo?
|
neverta čia plėšyti maikių. dyzelis išgelbės pasaulį. o su dujomis tik ūbagai važinėja. tai aš geriau pabūsiu neišganytas ūbagas, bent jau kol su supuvusia s klase važinėju.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:05. |
|