![]() |
Citata:
|
:D jei tau nepasiseke viena karta su tuo W220, nereiskia, kad geru masinu visai nebuna ir ju niekas neparduoda ;) pardavejui dzin buvo ant to merso, pirko zmonai uz brangiai, jinai uzsinorejo dzipo, tai ir pardave :)
|
Vanix'o viskas ledu ledas ;) ne i tema klausimas, kodel kai mini savo "gelda" bisada parasai dar net ir didziosiomis raidemis c55 amg? Neuztektu parasyti tik mano.
|
Sveikinu isigijus :wave: Nuleido pardavejas kieknors ?
P.S, Jaucias kitui pavydo gaideles. |
Citata:
Citata:
|
Man tai nemaoso jokiu budu. As tik seip paklausiau.
Peace ;) |
Kas del ridu, tai pas mus imonej tokia tendencija, kad kuo aukstesnes pareigos, tuo maziau zmogus pravaziuoja. Per 6 metus vadybininkai isuka po 200-220k km, zemesnio lygio vadovai 130-150k, o auksciausio lygio vadovai - dazniausiai nevirsija 100k km per 6 metus. Viena darbuotoja, kuri 50% laiko praleisdavo komandiruotese uzsienyje, tai per 4 metus isuko 23k km :) Bent jau musu imonej, tai visam pasauly tokia tendencija, kad zmones ne prie vairo laika leidzia, nors dauguma tas masinas turi.
|
Vanix rasyk puse liamo :) musta,dazyta tada busi saviakas ir visi dziaugsis tyliai...cia gi :lithuania: o dabar su savo 123 ir 95 tik visus erzini :)
Sveikinu,,nors man asmeniskai modelis nepatinka bet neturiu pagrindo ieskoti kazkokiu "zacepu" ar kabinti rida ar tech.stovi...svarbu busima laiminga ir masina tvarkinga visa kita"dzyn". :) |
Aciu :) Jo, svarbu, kad mergaitei patinka :) tikrai maloniai vaziuoja dyzeliokas. Kazhkada seniai C203 irgi nepavadinciau graziu, dabar akis priprato, tai sakyciau visai grazus modelis :) uzdejus grazius ratukus, lesines lempas priekines, atrodytu tikrai super :)
|
Sveikinu su pirkiniu, kaip ir sakei lęšinių farų, gražesnių ratų ir bus liux. O dėl to stovio galiu pasakyt, kas ieško tas randa, sėkmės eksplotuojant.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:20. |