MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   vanix's C55 AMG (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=13067)

P3 2014-01-26 15:22

Citata:

Pradžioje rašė vanix (Post 311716)
zinau gi kaip turi atrodyt masina su 100k rida, pats turiu tokia pat, tik duru daugiau. Tikrino viska nuodugniai, variklis kiap naujas, purkstukai ten visokie ir t.t. Be to vokishku dokumentu turiu visokiu su rida, nemanau, kad kazhkas sedetu ir padirbinetu visus tuos popierius. Vairo oda net siek tiek grazesne nei mano C55 AMG. Nu zodziu :)

Patikek, ne ta dar padaro kai nori parduot masina :) geru masinu niekas nepardavineja ;) nebent is salono parduoda...

vanix 2014-01-26 15:25

:D jei tau nepasiseke viena karta su tuo W220, nereiskia, kad geru masinu visai nebuna ir ju niekas neparduoda ;) pardavejui dzin buvo ant to merso, pirko zmonai uz brangiai, jinai uzsinorejo dzipo, tai ir pardave :)

pucenas 2014-01-26 15:31

Vanix'o viskas ledu ledas ;) ne i tema klausimas, kodel kai mini savo "gelda" bisada parasai dar net ir didziosiomis raidemis c55 amg? Neuztektu parasyti tik mano.

DTM 2014-01-26 15:35

Sveikinu isigijus :wave: Nuleido pardavejas kieknors ?
P.S, Jaucias kitui pavydo gaideles.

vanix 2014-01-26 15:39

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 311720)
Vanix'o viskas ledu ledas ;) ne i tema klausimas, kodel kai mini savo "gelda" bisada parasai dar net ir didziosiomis raidemis c55 amg? Neuztektu parasyti tik mano.

Didziosiomis, nes taip ir turi but rasomas modelis, taip taisyklinga tesiog ir tiek :) o ne del to, kad pasirodyt cia noriu pries kazhka :) Ok, kita karta parasysiu tesiog mano, jei taip akis rezia :)

Citata:

Pradžioje rašė DTM (Post 311721)
Sveikinu isigijus :wave: Nuleido pardavejas kieknors ?
P.S, Jaucias kitui pavydo gaideles.

aciu! Sorry, kad nepaskambinau sestadieni, kazhkaip nelabai ir laiko turejau takart susimatyt. Nuleido siek tiek :)

pucenas 2014-01-26 15:50

Man tai nemaoso jokiu budu. As tik seip paklausiau.
Peace ;)

ShotGun 2014-01-26 15:57

Kas del ridu, tai pas mus imonej tokia tendencija, kad kuo aukstesnes pareigos, tuo maziau zmogus pravaziuoja. Per 6 metus vadybininkai isuka po 200-220k km, zemesnio lygio vadovai 130-150k, o auksciausio lygio vadovai - dazniausiai nevirsija 100k km per 6 metus. Viena darbuotoja, kuri 50% laiko praleisdavo komandiruotese uzsienyje, tai per 4 metus isuko 23k km :) Bent jau musu imonej, tai visam pasauly tokia tendencija, kad zmones ne prie vairo laika leidzia, nors dauguma tas masinas turi.

Markko 2014-01-26 16:52

Vanix rasyk puse liamo :) musta,dazyta tada busi saviakas ir visi dziaugsis tyliai...cia gi :lithuania: o dabar su savo 123 ir 95 tik visus erzini :)

Sveikinu,,nors man asmeniskai modelis nepatinka bet neturiu pagrindo ieskoti kazkokiu "zacepu" ar kabinti rida ar tech.stovi...svarbu busima laiminga ir masina tvarkinga visa kita"dzyn". :)

vanix 2014-01-26 16:57

Aciu :) Jo, svarbu, kad mergaitei patinka :) tikrai maloniai vaziuoja dyzeliokas. Kazhkada seniai C203 irgi nepavadinciau graziu, dabar akis priprato, tai sakyciau visai grazus modelis :) uzdejus grazius ratukus, lesines lempas priekines, atrodytu tikrai super :)

Marius000 2014-01-26 20:38

Sveikinu su pirkiniu, kaip ir sakei lęšinių farų, gražesnių ratų ir bus liux. O dėl to stovio galiu pasakyt, kas ieško tas randa, sėkmės eksplotuojant.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:20.