![]() |
Citata:
|
Nu ką, suvažinėjau pilną baką. Rezultatas nustebino ... 14,2 :xx: kuro ekonomijos 0-lis. (prieš tai buvo 14,3, 13,3 ir 13,1). Galios tikrai nepadaugėjo. Manau tiek valiutos investuoti į placebo efektą neverta. Antra kart tikrai nesirinkčiau :bebebe:
|
:good:
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Kiek teko varikliu rankioti, kurie vazeve ant mobilio, nieko blogo apie tepalus negaliu pasakyt, atsidares varikli. :pepsi: |
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
Citata:
|
Nu gal per anksti spręsti, jei kad ir būtum užfiksavęs dviejų bakų sąnaudas - 13,3 ir 13,1, o trečiasis būtų po tepalų keitimo (kai jau buvo 14,3), gautum skaičius 13,75 (minus 4%) ir irgi atrodytų, kad nieko nepadėjo, o tik blogiau :D
Šiaip tepalai pranoksta praktiškai visus tradicinius tepalus - tai sakyti galiu drąsiai. Sąnaudų sumažėjimas man atrodo kaip logiškas atoveiksmis, kai pagerinamas tepimas - ypač esant šaltam varikliui. Dėl galios augimo - aš irgi netikiu, kad galima pajusti 4-7% padidėjimą. Tai tikriausiai aktualu sportiniams automobiliams, kur lošia sekundžių dalys. Anyways, tepalų pardavimų vis vien neužsiimam. Bent jau kol kas. Pirmadienį supylėm tepalus į savo automobilį, tai irgi pastebimai tylesnis darbas šaltu motoru. Ekonomijos net nežiūrėsim, nes sąnaudos labai skiriasi nuo nuotaikos :D Dėkui, Apple, už įžvalgas ir atsiliepimus! |
Na nesiparink, antstoliams taves nepriduosiu :D jei veliau sanaudos nukris, taikrai pranesiu :) pats sanaudas fiksuoju su programele, tai tikrai nepamirsiu ir nesumaisysiu. Pilu visada tik statoil miles plus, bet irgi jauciu reik pereit prie neste dyzelio, nes netikiu, kad jie pliusuoja man kilometrus :D
|
O kaip su odinem sedynem, prieziurai ka rinktis? Svetaine perziurejau, bet gal patarsi? Dabar kazkoki Sonax buteliuka naudoju, net nezinau ar geras ar blogas, ka pardavejas patare ta ir trinu
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 06:00. |