![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Su rida viskas ok,pardavejas tik kryzium gulasi kad nesukta,reik linka jam numesti
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
|
Tau tai juokas, kai tavo firma tokias babkes virina, galetum ir iphonu pigiau forumieciams padalint
|
Citata:
|
Gal kas turi sparna dešes puses nuo w211? Biški bnw paligino man 😀
|
Televizoriai Samsung ir Phillips
Gal kam reikia TV Samsung Plano ir Phillips ?
Kaina sutartinė, Vilnius. |
Citata:
|
O tai pasirodo lisnas buvo:D
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas žino? Man ivaziavo kita masina. Dabar zalos ekspertas skaiciavo zala ir neirase kad sulenktas priekinis balkis, kuris yra po bamperiu. Sako negaliu teigt nes nematau normalei. Nuimk bamperi ir atsiusk man nuotraukas, jai skirsis tada irasysim. Klausimas ar as galiu nuimt bamperi kol dar net žalos nepaskaičiavo?
|
Citata:
|
Citata:
|
gali. buna kad daug ko nesimato, tada nurenki masina, atvaziuoja pakartotinai, nufotkina kiekviena sudnieki.
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Gal kas turit MB1 lipduku? :)
|
as irgi priglausciau :)
|
Paimciau ir as pora
|
paimčiau ir aš nediduką.
btw nekuriant naujos temos, ar su staru w203 '02 m. galima užprogramuot, kad įjungus posukį įsijungtų ir tos pusės priešrūkinis?:zenklas: |
nebent facelifte gal ir bus tokia galimybe, bet ir tai didelis klausimas. Galima butu padaryti elektriskai
|
supratau, ačiū už informaciją :wave:
|
Citata:
|
O kaip ant w211 pre, kazkaip galima per meniu padaryt?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
šiaip teko matyti ir skydelyje funkcijos įjungimą. buvo berods 2004 metų w211 |
sumasciau ant ziemos nusipirkt dzipuka,taigi siandien pasuku vienam sorento pardavejui. viskas is pasakojimo super,taigi gale pokalbio klausiu kainos,o jis man:
buvau kia atstovybej,reikia kazkoki salnyka pakeist,pas jus 150 kainuoja tai atskaiciavus sia suma,jie man 4350 uz ji duoda. nepuoliau gincytis,bet ar imanoma,kad atstovas nupirktu is fizinio asmens auto,kuri pries 4 metus atvezta is vokieciu ir is salono joks auto nebus perkamas? |
Siuo klausimu nieko nepasakysiu..aisku nuomones nieko neklausi koki pirkti bet sorento blogis :))) kai buvo ju pirkimo bumas pries pora metu ir daugiau tai visi gryzdavo variklio arba automatu defektai ir dar kitu bedu begale :) aisku zmones juos megsta del normalios isvaizdos ir kainos :)
|
Citata:
vargu ar yra alternatyvu 7-8 metu ir 5-6k euru kainos dzipa rast. |
Citata:
|
Ir dar vienas tik sorentais prekiaudavo tai sake visiems virs 100 darydavo variklius tai nzn kaip kaimynui taip sekesi :)) ir dar pats buvo denges kaskam remonta uz nekokybiska remonta kad i teisma neduotu :)
|
Aisku neatkalbineju jei tvarkingai eksploatuosi ie negreziosi vaziuosi su visom masinytem :) seip paminejau kad sorento asocijuojasi su bedom :)))
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:22. |