MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

alteroja 2015-10-02 14:46

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 404010)
variklio problemos? kaimynas 2 naujus sorentus nuvazinejo,didziausia problema buvo prakiures pecius. su pirmu 370k km,su FL 340k km prasuko,bet pas ji buvo mechanikos. man tik automatas ir kelia klausimus.
vargu ar yra alternatyvu 7-8 metu ir 5-6k euru kainos dzipa rast.

xtrail neišeina?

rextonas tikrai gautųsi... :)

vytas85 2015-10-02 16:16

apie kelint metu sorenta cia kalbama?

Markko 2015-10-02 16:22

Patarkite koks Vectros variklis patikimiausiais ,kalba apie modeli nuo 2002 metu?
Kiek domiejausi pataria vengti 3.0 dizelio ,geri atsiliepimai apie apie benzininius 2.2 ir 2.0 D 74kw...

kestasm 2015-10-02 16:31

3.0 vectroj jei gerai pamenu ejo pracuziskas su bedom, daugelis skundziasi siuo varikliu. Patikimiausias yra 2.0dti, toliau 2.2dti, bet siaip tarp ju skirtumo beveik nera, tik kubatura skiriasi ir turbina. del siurblio nesu tikras. dazna beda isiurbimo kolektoriaus uzsitersimas suodziais, kai pas mus grizta tai visoms reikia valyt isiurbimo kolektoriu, toliau elektroninis EGR, kurs striginet pradeda, jo kaina virs 100eur naujo. na ir purkstuku nesandarumas, nes jie yra is 2 daliu. per ju sujungima buna oro prigaudo. daugiau kazko tokio nebuna. liaudis dar sako kad 2.2dti luzta alkuninis, bet lietuvoj nesu girdejes kad butu kam taip nutike.

vytas85 2015-10-02 16:32

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 404023)
Patarkite koks Vectros variklis patikimiausiais ,kalba apie modeli nuo 2002 metu?
Kiek domiejausi pataria vengti 3.0 dizelio ,geri atsiliepimai apie apie benzininius 2.2 ir 2.0 D 74kw...

3.0d variklis vadinamas bananu,pakaitus pradeda pusti slangas nes gildzes pakrenta ir jie praktiskai neremontuojami turejau reikalu su tokiu motoru.nes reno ir opelis ta pati isusu sedevra montavo 2.2d lyg alkuniniai megsta luzti.

alteroja 2015-10-02 17:05

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 404023)

benzininiai kažkurie iš 2.2 nesidujina. dyzeliai visi 4 cilindrų geri. turėjau 2l dti vectrą, rida apie 450k - važiavo kaip bitutė, pusbrolis su 2,2 prasuko apie 250k km - prie variklio praktiškai nelindo. stovi boscho vp44 siurblys. gali turėt bėdų tiek su elektronika tiek su mechanika. elektros remontas seniau kainavo apie 250lt, mechanikos apie 700lt. bet kuriuo atveju jei kaina gera nereiktų baidytis su defektu.
1.9cdti irgi geras. kolega 110kw trina jau daugiau nei 2m, termostatą tik keitė.

pas dti mėgsta orintis kuro sistema, nes tūpai padaryta.

Rykštė 2015-10-02 17:08

Citata:

Pradžioje rašė vytas85 (Post 404021)
apie kelint metu sorenta cia kalbama?

apie FL-07,08,09metu.

Markko 2015-10-02 17:16

Alteroja/kestasm/vytas85 dekui labai!! Kuriam motore grandine? Dizeliuke..kaip automatai? Lb daznai matau uzsieni aikstelese su defektais..ar verta imti ir tvarkyti..

Marius000 2015-10-02 17:32

Turejau trumpam signuma 05m. 2,2 benzas ecotehas 114kw, tai butent jis ir nesidujino. Dabar turiu kita 1.9cdti 110kw, tai smagratis dauzosi, bet cia ju liga yra, is variklio puses viskas gerai,o ir trauka puse velnio situ varikliu.

alteroja 2015-10-02 19:05

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 404031)
Alteroja/kestasm/vytas85 dekui labai!! Kuriam motore grandine? Dizeliuke..kaip automatai? Lb daznai matau uzsieni aikstelese su defektais..ar verta imti ir tvarkyti..

dti visi su grandinėm. tiksliau ten jos trys. alkūninis-tepalo siurblys; alkūninis-kuro siurblys; kuro siurblys-paskirstymo velenėlis. ir vienas paskirstymo velenėlis, nors 16 vožtuvų. ganėtinai gudra ir paprasta sistema.
1.9cdti berods diržas ir 100proc du velenėliai.
su defektais, tai greičiausiai siurblys arba užsiorinęs. jei variklis sukasi nuo starterio, o nesikuria - nevertėtų baidytis, atsižvelgiant į kainą. taip ar anaip variklis 100-150eur...

brasil181 2015-10-02 19:12

tevas turi 2006 1,9 cdti 88 kw pirktas lietuvoi salone 200 000 ryda sukakojo pradejo byret viskas iseiles,smagratis,purkstukai ,turbo

MindaugasB 2015-10-02 19:22

Sveiki,

gal kas turite Vilniuje parduoti trumpesnius varztus plieniniams diskams? 20vnt. Masina s202 :)

Su Angelu Sargu diena!

nova 2015-10-02 21:14

Turiu, rasyk i PM

EdwinB 2015-10-03 00:48

Cia kam apie vectra reikia info, tai tegul perka 2.2 dyzeli jei nori ekonomijos. Trasoj jis isvis nieko nevalgo, o ir smarves jam daugiau patempti ta masina nei koks 2l. Su tom vektrom kas blogai, kad elektronika ten megsta pagest. Tai peciukas neveikia, tai langai nebesidarineja. Del kuro irgi yra bajeriu, negalima laukt kol uzsidegs lempute, nes gali bet kada uzgest ji, kuro nebepagaus ir viskas.

alteroja 2015-10-03 06:15

tai kad 2l ekonomiškesnis 1 litru panašiai. vectrą kai turėjau, tai 6l 2l motorui užtekdavo, dabar omegą turiu 2,2, tai 7,5l reikia.

vilfoot 2015-10-04 13:45

prie to paties paklausiu,kolegos:opel frontera.susidures gal kas?reikalingas nebrangus visureigis po miskus,zvyrkelius ir panasiai.aciu :)

ViliusD 2015-10-04 15:34

Sveiki, turiu problema, supyliau kilima po galinio keleivio kojomis su "tosoliu", nupirkes pameciau ant zemes o pasirodo normaliai neuzsuktas ir isbego apie ~1 litra, gal maziau, esme tame, kad jo neisdziovinsiu taip paprastai o jau orai pas mus salti... Ka galit pasiulyt? Plauti vandeniu ir sausint kol jo ten liks mazai ir tada dziovint tik? Gal kazkas su panasia situacija susidures?

iMechanic 2015-10-04 15:46

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 404255)
Sveiki, turiu problema, supyliau kilima po galinio keleivio kojomis su "tosoliu", nupirkes pameciau ant zemes o pasirodo normaliai neuzsuktas ir isbego apie ~1 litra, gal maziau, esme tame, kad jo neisdziovinsiu taip paprastai o jau orai pas mus salti... Ka galit pasiulyt? Plauti vandeniu ir sausint kol jo ten liks mazai ir tada dziovint tik? Gal kazkas su panasia situacija susidures?

Dregno valymo siurbli imk ir valyk. Tada atlupk kilima ir prikisk laikrasciu.

ViliusD 2015-10-04 15:53

Citata:

Pradžioje rašė iMechanic (Post 404257)
Dregno valymo siurbli imk ir valyk. Tada atlupk kilima ir prikisk laikrasciu.

Neturiu tokio siurblio, tikiu, kad geriausias varijantas sitas ir butu, manau teks rankomis vargti...

amerika 2015-10-04 16:11

važiuok i kolonele ir siurbk su siurbliu, ten pramoniniai siurbliai neturetu užlinkt o tu bent diduma išsisiurbsi

ViliusD 2015-10-04 16:22

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 404260)
važiuok i kolonele ir siurbk su siurbliu, ten pramoniniai siurbliai neturetu užlinkt o tu bent diduma išsisiurbsi

As ne Lt gyvenu, o cia bent pas save kaime nelabai mates tokiu... Nu reiks prasukti pro degalines paziuret.... Siaip as jau nusausinau kiek imanoma, ir valikliu kazkiek valiau, tai imeciau dabar sildytuva i masina, tai visi langai aprasoje vadinas kazkiek garuoja jis :lithuania:

alteroja 2015-10-04 16:25

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 404264)
As ne Lt gyvenu, o cia bent pas save kaime nelabai mates tokiu... Nu reiks prasukti pro degalines paziuret.... Siaip as jau nusausinau kiek imanoma, ir valikliu kazkiek valiau, tai imeciau dabar sildytuva i masina, tai visi langai aprasoje vadinas kazkiek garuoja jis :lithuania:

tai kur tu ten kenijoj ar nigerį gyveni kad degalinės nėra?

amerika 2015-10-04 17:11

pabandyk prisipirkt poperiniu rankšluosčiu ir priplešes ir pritieses ju kažkoki svori uždek,arba pats su kojom prispausk.... ir aišku keisk kai jie sušlaps

ViliusD 2015-10-04 18:01

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 404266)
tai kur tu ten kenijoj ar nigerį gyveni kad degalinės nėra?

Degalines yra, bet nemaciau, kad butu siurbliai lauke pastatyti kaip lt buna.... Yra auto plovyklos, oras, karavanams el lizdai, tuoletams visokiems ispilt ir t.t. Tik siurblio neuzmaciau kazkaip tai :bounce:

alteroja 2015-10-04 18:04

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 404288)
Degalines yra, bet nemaciau, kad butu siurbliai lauke pastatyti kaip lt buna.... Yra auto plovyklos, oras, karavanams el lizdai, tuoletams visokiems ispilt ir t.t. Tik siurblio neuzmaciau kazkaip tai :bounce:

nu tai reiškia ne zimbabvėje gyveni...
o tai įrankių nuomos punktai egzistuoja?
bent lt, tai tokį siurblį išsinuomoti - easy.

ViliusD 2015-10-04 18:13

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 404290)
nu tai reiškia ne zimbabvėje gyveni...
o tai įrankių nuomos punktai egzistuoja?
bent lt, tai tokį siurblį išsinuomoti - easy.

Manau gerai paieskojas rasciau, jei ne savo kaime, tai aplink kur... Bet manau labiau apsimokes man tada ji nusipirkt, nei cia nuomoti :) sildytuvas irgi veikia veina puse i kuria buvau atsukes kaip ir sausa jau, tik neaisku kas po kilimu...

amerika 2015-10-04 19:48

aaaaaaa tik dabar pamačiau kad pas vikingus sedi,na pas juos daug kas dar nelabai,tik atlyginimai neblogi,gal but geriausi esamu laiku,žiurek gražiai elkis, nes jei vaikus atimineja, tai pamatys, kad su šildytuvu auto kaitini tai ir ta atims :)

ViliusD 2015-10-04 20:06

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 404308)
aaaaaaa tik dabar pamačiau kad pas vikingus sedi,na pas juos daug kas dar nelabai,tik atlyginimai neblogi,gal but geriausi esamu laiku,žiurek gražiai elkis, nes jei vaikus atimineja, tai pamatys, kad su šildytuvu auto kaitini tai ir ta atims :)

O tu buvai cia ar kaip visi teliko prisiziurejai? :wave:

sportbatis 2015-10-04 20:10

taip ir nesupratau ka tu ten ispylei :D tepala?

alteroja 2015-10-04 20:15

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 404310)
O tu buvai cia ar kaip visi teliko prisiziurejai? :wave:

o tai ten iš pašalpos reikia gyventi, kad 210 nusipirkt? Lietuvoje tai užtenka.

ViliusD 2015-10-04 20:23

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 404313)
o tai ten iš pašalpos reikia gyventi, kad 210 nusipirkt? Lietuvoje tai užtenka.

Ka tu cia norejai paklausti taip ir nespratau... Visi savo prioritetus susiskirsto savaip, o ypac cia zmones savo ekonomines padeties automobiliu ar kitais daigtais nedemonstruoja, nes cia nelabai kas skundziasi, kad pinigu nera... o siaip cia ir minimuma gaunant gali is salono issivaryt be didesniu problemu...
O kas liecia No ir Lt tai mums dar toli s.... plaukti iki ju kulturos tuolab iki ekonomikos ir t.t

Sporbatis tosolis, tai ausinimo skyscio koncentratas

alteroja 2015-10-04 20:33

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 404314)
Ka tu cia norejai paklausti taip ir nespratau... Visi savo prioritetus susiskirsto savaip, o ypac cia zmones savo ekonomines padeties automobiliu ar kitais daigtais nedemonstruoja, nes cia nelabai kas skundziasi, kad pinigu nera... o siaip cia ir minimuma gaunant gali is salono issivaryt be didesniu problemu...
O kas liecia No ir Lt tai mums dar toli s.... plaukti iki ju kulturos tuolab iki ekonomikos ir t.t

Sporbatis tosolis, tai ausinimo skyscio koncentratas

tai kodėl s21 kieme? taigi gali iki dylerio nuvažiuoti 568 kilometrus ir nusipirkti iš pašalpos solidų ford mondeo. galiu patikint, kad gerokai geriau važiuoja nei anas puvėkas.

iMechanic 2015-10-04 20:34

Kosmaras kazkoks, ko jus prie zmogaus prikibot :))

Rykštė 2015-10-04 20:37

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 404317)
tai kodėl s21 kieme? taigi gali iki dylerio nuvažiuoti 568 kilometrus ir nusipirkti iš pašalpos solidų ford mondeo. galiu patikint, kad gerokai geriau važiuoja nei anas puvėkas.

alteroja-kodel dirbdamas darbe ir masinas ardydamas/remontuodamas skraidai nusiurusiu w 220? :cenzura: kazkaip nepjaudavai taip iki siandien.

egidijus dk 2015-10-04 20:42

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 404320)
alteroja-kodel dirbdamas darbe ir masinas ardydamas/remontuodamas skraidai nusiurusiu w 220? :cenzura: kazkaip nepjaudavai taip iki siandien.

:thumbsup: nes cia kazka Alteroja gryba uzpjovei

alteroja 2015-10-04 20:45

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 404320)

tai kad aš iš remonto, tuo labiau ardymo sau pajamų nepasidarydavau daugiau nei 10 proc. bent paskutinius 3 metus.
gal ir per aršiai aš čia ant Viliaus, tiesiog per porą mėnesių iš Norvegijos į koletyvą įsiliejo x skaičius individų su skirtingomis istorijomis. PVZ: žmonės 7 metus gyvena Norvegijoje ir šneka norvegiškai kaip aš, porą kart kirdėjęs tą kalbą. Atsiprašau, jei išliejau savo pyktį ant nekaltų. Bet man nekaltas lietuvis norgėje turi važinėt su minimum 212 kėbulu.

ViliusD 2015-10-04 20:49

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 404317)

Apie kokia tu cia pasalpa kalbi? :wavecry: mano s210 cia daugiau kainuoja, negu tavo w220 Lt :wave: is kur cia tie 568km? Uztektu ir 40km nuvaziuot iki mercedes atstovybes, bet kam man vaziuot? Jeigu ir sis puikiai tarnauja, pilna cia lietuviu kurie prisipirke naujau masinu ir kas is to? As randu kur protingiau pinigus suinvestuoti, negu i masina, plius dar Lt 500 kvadratu isirengti reikia, tai man ta masina giliai dzin kol dar vaziuoja be didesniu problemu :aciu:
P.S nesuprantu ko tu cia b*** ilgiu pasimatuot uzsinorejai....

alteroja 2015-10-04 21:00

Citata:

Pradžioje rašė ViliusD (Post 404324)
Apie kokia tu cia pasalpa kalbi? :wavecry: mano s210 cia daugiau kainuoja, negu tavo w220 Lt :wave: is kur cia tie 568km? Uztektu ir 40km nuvaziuot iki mercedes atstovybes, bet kam man vaziuot? Jeigu ir sis puikiai tarnauja, pilna cia lietuviu kurie prisipirke naujau masinu ir kas is to? As randu kur protingiau pinigus suinvestuoti, negu i masina, plius dar Lt 500 kvadratu isirengti reikia, tai man ta masina giliai dzin kol dar vaziuoja be didesniu problemu :aciu:
P.S nesuprantu ko tu cia b*** ilgiu pasimatuot uzsinorejai....

aš įsivaizduoju, kad s210 su norvegiškais numeriais važiuoja 10 kart geriau nei airbus a380 skrenda ir kokiais 250 kartų geriau važiuoja nei mano supuvęs urodas w220 su LIETUVIŠKAIS (NEDUOK DIEVIE ALELIUJA) numeriais. Aš šiaip uždaviau porą elementarių klausimų tavo problemos tema, kurią Lietuvoje, nuostabiausioje šalyje pasalyje, kiekvienas išspręstų per 15min. Jei tai diskriminacija, nesusipratimas ar dar koks briedas, diskriminuojantis emygerius - laukiu įspėjimo, bano ar dar ko. Į sveikatą.

egidijus dk 2015-10-04 21:03

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 404326)
aš įsivaizduoju, kad s210 su norvegiškais numeriais važiuoja 10 kart geriau nei airbus a380 skrenda ir kokiais 250 kartų geriau važiuoja nei mano supuvęs urodas w220 su LIETUVIŠKAIS (NEDUOK DIEVIE ALELIUJA) numeriais. Aš šiaip uždaviau porą elementarių klausimų tavo problemos tema, kurią Lietuvoje, nuostabiausioje šalyje pasalyje, kiekvienas išspręstų per 15min. Jei tai diskriminacija, nesusipratimas ar dar koks briedas, diskriminuojantis emygerius - laukiu įspėjimo, bano ar dar ko. Į sveikatą.

kas tau senden ikando?Ar zmona nedave ka cia bandai isilieti?Nusiramink suvalgik Snikers nes elgiesi kaip primadona

ViliusD 2015-10-04 21:16

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 404326)

Zmogau, tai tu cia pamates, kad zmogus kuris i menesi gauna milijona kr ir daugiau pelno ir vazineja su mazda 323 turbut nusautum.... O cia niekam neidomu ir niekam net nuostabos nekyla.... Nors pirmais metais, atvaziavus ir pamacius negalejau ir as atsistebeti... Bet su laiku mastymas keiciasi... Zmogau isvaziuok is savo kauno pakeliauk po pasauli pamatysi, kad ne visi del masinos ir "adibas" kostiumo gyvena.... O siaip, tai, vaziuosiu toliau su savo puviaku ir nepatikesi uzmigsiu su sypsena netgi :3:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:51.