![]() |
|
Citata:
|
nu as ir nesuprantu kodel jis privalo apdauzyt ta masina. cia ritualas koks tai?
|
Praktikos stoka, pavadinciau :) Aisku cia tai visi Ken Blockais gime :unreal: Tegu tada palaukia tamsaus oro, lietaus, ir ivaziuos i iprastini daugiabucio kiema didmiestyje, gales islipt desimt kartu kol isvaziuos kuoliuko ar kt. TP neuzkabines :wave:
|
Kalbant apie daugiabucio kiema tai W210 yra itin manevringa masina ir su juo parkuotis tikrai nera sunku. Man su A klase sunkiau. Nebesuprantu, priekio nera, galo nera, nebezinau ka daryt :D
|
Nu va man paciam 18 yra ir pirma masina S210, tai tik pliusai. Komfortas, isvaizda, manevringumas. As su savo S210, dar nieko uzkabines nebuvau tfu tfu tfu. Kieme apsisukt juoku darbas nors ji ir karve tokia. Nu zodziu, tegul ima ackarika ir viskas bus gerai. O jei gabaritu nejaucia tegul PDC susimeta.
|
As ir pats su w210 judu, nusiskundimu neturiu :wave: Bet pradejau nuo triperiu ir nelabai gailiuos, todel gal tokia nuomone ir susiformavo. Nebetersiam temos :wave:
|
Dėl jo, kad jis apdaužys mašiną aš nei kiek neimu į galvą, nes jis saugo daiktus ir turi suvokimo, aišku čia kiekvienas gali kur nors įsiremti, nereikia smerkt žmonių. O automato jis pats nori, dėl to,kad nenori apsikraut su pagaliu mieste. Dėkui vyrai už patarimus!
|
Prašom. Sveikinam teisingai išauginus sūnų :thumbsup: Greit atvedei į teisingą kelią :vairuot:
|
Citata:
|
Aga,,duoti tau E39 M5 su mechanke ..uz ausu neistemptumem is masinos :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:35. |
|