![]() |
Citata:
|
paredagavau posta ankstesni.
|
Pas mane m8 mini 2. Uz 160;)
|
Citata:
|
Gal kas esat naudoję LG G3, pasakyt gal ką blogo turit? :policija: Svarstau rimtai šį variantą kolkas.
|
Citata:
Nesu is tu zmoniu, kurie daznai keicia rageli. Nusipirkes suvartoju beveik iki pabaigos. Huawei jau baigiu uzmusti. Siaip as irgi ziurejau ilgai i LG G3, bet poto atsisakiau del 5.5 ekrano. Vistik per didelis man bus. Sustojau tarp Sony M4 Aqua ir Sony Z3 compact. Gal kas turi ir naudojasi M4 arba Z3? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
visas gyvenimas su sony buvau ir nenusivyliau nei vienu. dabar turiu cat s50 sudas kazkoks. stringa kvailioja viena diena viskas yra telefone kita diena nei vieno apso nera. nesuprasi zodziu.
|
Citata:
|
Android vartotojams siūlyčiau rinktis kažką iš Nexus serijos įrenginių. Pirmieji gausit atnaujinimus, nebus įvairių nereikalingų programų, kurių paprastam vartotojui neįmanoma ištrint, turėsit vieną iš stabiliausių Android įrenginių ir begalė kitų pliusų.
|
Citata:
|
Citata:
Kas liečia SONY man labai nepatinka, kad jie naudoja labai prastus stiklus kurie itin brazosi :) jei nesaugai, tai per menesi stiklas pasidarys matiniu. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Mano telefonas laikomas belenkur, bardacioke su raktais, kisenej su raktais, voliojasi ant zemes, smelyje ir panasiai. Visiskai nesaugau :) pusmeti buvo ledinis, po to vis atsirasdavo mikroibrezimai, o dabar po pusantru metu jau susibraizes vidutiniskai. Tiesa galas kaip naujas, nes siandien pasikeiciau galini stikla uz 5 USD :D |
Huawei P6 galiu pasakyti kad tikrai geras stiklas. Ibrezimai per 1,5 metu tik du mazi apie 2mm ilgio bruksniukai (itariu kad nuo raktu). Beda kita: vasara buvau palikes ant staliuko sauleje ekranu i prieki ir atejes po geru dvieju triju valandu radau iskilusi istrizai vienu graziu bruksniu. Jokio voratinklinio duzimo, o toks truputi su vingiu skilimas :D Dar pries tai buvo nukrites ekranu ant grindu bare - atsoko nugarele, ir iskilo ekranas tiesia vertikalia linija palei pat pat sienele kur plastikas jau yra. Stebejausi. Veike kaip veikes. Net ir poto po pogulio vasaros sauleje :D
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
teko ir man sena huawei naudot, tai geriau jau paprastas ne smartfonas :D
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
Asus zenfone naudoju metus.ir patenkintas..
|
kolegos,kokios nuomones butu apie SAMSUNG T535 TAB4 10.1 LTE?noriu zmonai paimti.plansetiniuose isvis nesigaudau.dekui uz nuomones ir pasiulymus :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Aš rinkčiausi arba WIN arba iOS Android plančetės daugiau nesirinksiu niekada, puikiai veikia pirma pusmetį, o po to pradeda strigt. Po dviejų metų naudotis nebeįmanoma. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
P.S. iPad mini2 uz 313 gali paimt nauja. Per skelbimus dar pigiau |
dekui uz info.reikes pasiknaisioti po neta dabar :)
|
Citata:
|
Citata:
|
Nera jokiu lagu bent man su windows'ais, kitaip nei su androidu. O dabar kai ant windows 10 bus galimybe konvertuoti apps'us is android i windows tai nebesuprasiu zmoniu kurie pirks android, nes lyg siol tai vienintele priezastis buvo lyg apps'u trukumas, nors iejus i parduotuve atrodo visko yra
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:22. |