MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Off Topic (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=106)
-   -   Blevyzgos - mėgstantiems paplepėti (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2629)

simaso 2015-10-29 13:07

idomu būtų padiskutuot ta tema, reiktų palygint konkrečius modelius, bet esmė tame, kad ios nelagina, o andriucha lagina.
tarkim telefonai apple ir blackberry ilgai užsikrauna, bet poto stabiliai veikia, o android, greit užsikrauna, bet lagina.

macaque 2015-10-29 13:11

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 407448)
bet to lago tokio nėra.

Bet tai nereiškia, kad jos veikia kitokiu principu. Tiek iOS, tiek Android yra unix based, tad nemanau, kad kažkas kardinaliai skiriasi.

Manau, vienos iš pagrindinių laginimo bėdų yra hardware nesuderamumas su software. Pabandyk įrašyti (jeigu pavyks) naujausią iOS versiją į seną iPad'ą ir pamatysi, kad jis irgi veiks ne taip, kaip norėtųsi. Taip pat, Google Play Store atlieka minimalius tikrinimo testus prieš įkeliant programas į parduotuvę, ko pasekoje pilna parduotuvė yra įvairaus šlamšto. Tada būna, kad interneto duomenys eikvojasi "nieko nedarant", baterija laiko ne taip, kaip turėtų ir begalė kitų dalykų vyksta, dėl ko yra kaltinama pati OS. :)

justinasm 2015-10-29 13:13

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 407450)
idomu būtų padiskutuot ta tema, reiktų palygint konkrečius modelius, bet esmė tame, kad ios nelagina, o andriucha lagina.
tarkim telefonai apple ir blackberry ilgai užsikrauna, bet poto stabiliai veikia, o android, greit užsikrauna, bet lagina.

as tai tikrai nebandau gint kazkurios puses, pas mane blackberry os ir visur kitur linux.
Bet manau, kad lyginant androida ir ios su tokius pat parametrus turincius irenginius, didelio skirtumo nebutu. Tikrai butu idomu patestuoti

simaso 2015-10-29 13:17

kas liečia blackberry, tai naujas modelis priv bus jau kartu su android os, tai idomu kaip veiks, nes mane tas androidas nervina, negi teks prie obuolio pereit, o tiek metų buvau blackberry fanas ...;/

Apple 2015-10-29 13:18

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 407453)
as tai tikrai nebandau gint kazkurios puses, pas mane blackberry os ir visur kitur linux.
Bet manau, kad lyginant androida ir ios su tokius pat parametrus turincius irenginius, didelio skirtumo nebutu. Tikrai butu idomu patestuoti

O kodel po metu androidas stringa juodai o iPad kaip naujas ? :)

Apple 2015-10-29 13:19

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 407455)
kas liečia blackberry, tai naujas modelis priv bus jau kartu su android os, tai idomu kaip veiks, nes mane tas androidas nervina, negi teks prie obuolio pereit, o tiek metų buvau blackberry fanas ...;/

Jau blackberry koks sudo gabalas tai padek dieve :malkos: :malkos: :malkos:

Turiu LEAF nauja modeli, tai jauciu niekada gyvenime nepriprasiu prie meniu ir viso kita.

macaque 2015-10-29 13:21

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407456)

Paskaityk ankščiau mano rašytą postą.

simaso 2015-10-29 13:22

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407457)

kuo? ;]] bandei su 10os? kokybė padarimo superinė, baterija laiko ilgiau, stabilumas superinis, saugumas superinis. aišku nėra programėlių vaikam pažaist, nes telefonas skirtas verslo segmentui. apple sakei, kad nekalbi niekų, o dabar išsidavei ;]
tu turi leap, o ne leaf. kai priprasi nebenoresi nieko kito, nes žiauiai patogu. buvau kažkada sumąstęs andriuka išbandyt, po 5 min išjungiau, nes labai nepatiko. prie kiekvienos skirtingos os reikia pripratimo. blackberry hub superinis reikalas, sms, mms, visi paštai ir kiti akauntai prie vietos, galiu bet ką pasiekt per sekunde.

justinasm 2015-10-29 13:46

Citata:

Turiu LEAF nauja modeli, tai jauciu niekada gyvenime nepriprasiu prie meniu ir viso kita.

sudo gabalas, nes priprates kad mygtukai kitam ekrano kampe ar kaip? Pripratimas tarp kokybes nieko neturi bendro. As turiu passport, tai geresnio telefono nesu turejes. Priprast reikejo laiko, tuo laikotrapiu ir as keikiausi. Bet dabar tai tyliai juokiuosi is android ir ios vartotoju. Tyliai todel, kad tik blackberry useriai mane supras :D

Kai pirma kart atsisedai prie merso su kojiniu stovejimo stabdziu, sakei kad mersas sudas?

justinasm 2015-10-29 13:47

Citata:

Pradžioje rašė Apple (Post 407456)

gal todel, kad ipad programeles mokamos? :D

simaso 2015-10-29 13:50

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 407463)
sudo gabalas, nes priprates kad mygtukai kitam ekrano kampe ar kaip? Pripratimas tarp kokybes nieko neturi bendro. As turiu passport, tai geresnio telefono nesu turejes. Priprast reikejo laiko, tuo laikotrapiu ir as keikiausi. Bet dabar tai tyliai juokiuosi is android ir ios vartotoju. Tyliai todel, kad tik blackberry useriai mane supras :D

Kai pirma kart atsisedai prie merso su kojiniu stovejimo stabdziu, sakei kad mersas sudas?

einu dabar iš proto dėl passport silver edition, bet, kad mano q10 vis dar puikiai veikia ir atrodo po poros metų naudojimo ;]

vilfoot 2015-10-29 13:54

turiu telefone android..jokio lago,jokiu pakibimu ar plaukiojimu.ir treti metai jau sekmingai taip :)

Bombardier 2015-10-29 13:56

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 407463)

Dar blogiau kai vaziuodamas imini kojini stabdi vietoj sankabos :)))

justinasm 2015-10-29 14:04

Citata:

Pradžioje rašė simaso (Post 407465)
einu dabar iš proto dėl passport silver edition, bet, kad mano q10 vis dar puikiai veikia ir atrodo po poros metų naudojimo ;]

o kuo jis skiriasi apart isvaizdos?

Siaip kiek nuvyle blackberry su tuo PRIV, bet reiktu patestuoti pries kalbant. Istikro tai nesuprantu kam jie ta android kisa, kai visos android aplikacijos veikia ant blackberry os 10.

Dar del androido ir lago. Kas nors esant bande Google Nexus gaminius? Beveik du metus turejau Google nexus 5, nei karto nebuvo jokio lago. Neabejoju, kad tabletai irgi bus tokie pat geri. Ten tikras androidas ir tik tas vertas lyginimo su ios ir windows. Visi kiti tie sony, samsung ir kitu perdirbti androidai yra konstruktoriai, prikistu dazniausiai nereikalingo slamsto

simaso 2015-10-29 14:10

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 407468)
o kuo jis skiriasi apart isvaizdos?

Siaip kiek nuvyle blackberry su tuo PRIV, bet reiktu patestuoti pries kalbant. Istikro tai nesuprantu kam jie ta android kisa, kai visos android aplikacijos veikia ant blackberry os 10.

Dar del androido ir lago. Kas nors esant bande Google Nexus gaminius? Beveik du metus turejau Google nexus 5, nei karto nebuvo jokio lago. Neabejoju, kad tabletai irgi bus tokie pat geri. Ten tikras androidas ir tik tas vertas lyginimo su ios ir windows. Visi kiti tie sony, samsung ir kitu perdirbti androidai yra konstruktoriai, prikistu dazniausiai nereikalingo slamsto

silvery ale geresnė garso kokybė ir dar ten kažkas nežymaus, išvaizda man asmeniškai labiau patinka silverio. o dėl androido apsų tai jie veikia, tik netaip greit kaip blackberiui kurti. esu susimetęs ir google play store pabandimui, kelis apsus isimeciau ir tiek, nelabai man tos programeles reikalingos. o su priv tai galbūt bando rast daugiau vartotoju. man blackberio tik vienas minusas yra, kad negaliu sinchronizuot gmail kalendoriaus su bb. daugiau viskuom patenkintas ;]

Fanax 2015-10-29 14:28

Gal kas turi priejima prie amerikos aukcionu, reiktu, kad kas nors atgamintu pardavimo nuotraukas palei sita VIN 1zvbp8en7a5107216. Buciau dekingas :)

Somesword 2015-10-29 15:04

http://st.salvagebid.com/41594/357021302-1L.jpg

ivedziau i google ir paspaudziau paveiksliukai

Rykštė 2015-10-29 16:03

Citata:

jei nebrangiai parduodi-imu,net nebandyk pratintis. :skambina:

b3nz 2015-10-29 16:20

Jei kas kaip ir aš planuojat pirkti telefoną artimiausiu metu, tai siūlyčiau truputį palaukti ;] Xiaomi Mi5/Mi5 Plus turėtų išeiti lapkričio pabaigą (Mi5 kaina Europoje turėtų būti 350-400 eur), o specifikacijos tikrai neblogos. Kas svarbiausia - ir atsiliepimai apie senus modelius (Mi3, Mi4) labai geri (kas keisčiausia, daug kas giria ir surinkimo kokybę.. kiniškos prekės :D), daug kas sako, kad kaip už savo kainą, geresnio varianto tiesiog nebuvo nei savo laiku, nei dabar.

Apple 2015-10-29 16:43

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 407488)
jei nebrangiai parduodi-imu,net nebandyk pratintis. :skambina:

Darbinis :) sau gyvenime tokio nepirkciau

EdwinB 2015-10-29 19:36

Sveiki, kur sedane ieskot changerio ant w210, nes orginaliai yra comandas, taciau bagazinej niekur nesimato jo.

macaque 2015-10-29 22:36

Citata:

Pradžioje rašė EdwinB (Post 407515)
Sveiki, kur sedane ieskot changerio ant w210, nes orginaliai yra comandas, taciau bagazinej niekur nesimato jo.

Google rodo, kad bagažinėje (kairėje pusėje arba prie lubų prikabinta), taip pat bardačioke gali ieškoti. Bet nemanau, kad plika akimi tokio daikto galima nepastebėti. Galbūt nėra?

EdwinB 2015-10-29 23:03

Nu jei nera, tai kaip tada per ji muzika is cd leist?:confused:

Markko 2015-10-29 23:34

Citata:

Pradžioje rašė EdwinB (Post 407533)
Nu jei nera, tai kaip tada per ji muzika is cd leist?:confused:

Koks comandas? 2.0,tau nepriklauso joks changeris,per ji ir leidi CD.

EdwinB 2015-10-30 08:10

Nu pas drauga buvo irgi comand 2.0 tai buvo changeris. O gal jis tik orginalius cd teskaito?

Fanax 2015-10-30 08:59

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 407476)
http://st.salvagebid.com/41594/357021302-1L.jpg

ivedziau i google ir paspaudziau paveiksliukai

Tai sita ir pats radau, bet turetu but dar bent penkios fotkes.

Somesword 2015-10-30 09:05

tas aukcionas nelaiko parduotu masinu foto.
gali bandyt draudimo kompanijai kuri pardavinejo ji rasyti. gal pasiseks

aware 2015-10-30 16:09

Kad, nekurt naujos temos, pakeitus galiniu dirzu sagtis(buvo visiskai suluzusios), ismete sitas klaidas:
http://i68.tinypic.com/5k2644.jpg
Kiek suprantu jas reikia naujai pririst, nes su autocomu klaida nenustrina...

Gintaras 2015-10-30 16:30

Citata:

Pradžioje rašė aware (Post 407584)
Kad, nekurt naujos temos, pakeitus galiniu dirzu sagtis(buvo visiskai suluzusios), ismete sitas klaidas:
Kiek suprantu jas reikia naujai pririst, nes su autocomu klaida nenustrina...

Manau senos sagtys buvo nepajungtos arba kažkas buvo pribūrta . Atsakant į klausimą - rekėtų perkoduot SRS bloką

aware 2015-10-30 16:34

Citata:

Pradžioje rašė MATRIX (Post 407587)
Manau senos sagtys buvo nepajungtos arba kažkas buvo pribūrta . Atsakant į klausimą - rekėtų perkoduot SRS bloką

Buvo jos pajungtos, su burimais nebent kazkas suburta del sovusio airbago

Lengvas 2015-10-30 17:25

Sveiki, patarkit kas gali but W210 E220, pora dienu kartais uzsidegdavo akumuliatoriaus indikatorius, uzgesinus ir uzvedus pradingdavo vel, siandien pastoviai dege, grizau namo dabar, bandau kurt,nesikuria ir nekabina visai. generatorius, rele ar kas cia gali but? kur Klaipedoj kreiptis kad patvarkytu? Aciu.

Hunter 2015-10-30 17:59

sepeteliai

Lengvas 2015-10-30 18:03

Citata:

Pradžioje rašė Hunter (Post 407595)
sepeteliai

kokia remonto kaina apytiksle tvarkymo gali paminet?
ar kita generatoriu pirkt?

Hunter 2015-10-30 18:05

20-30eur?

EdwinB 2015-10-30 19:44

Kad nekurt naujos temos, tai paklausiu cia. W210 3.2cdi kai spaudi gaza beveik iki dugno, tai nenori permest saibos, turi gaza atleist ir tada tik permeta arba isvis turi gaza atleist, nukrist apsukos ir tada imusa. Jei vaziuojant paspaudi, tai viskas graziai. Kame gali but saknys? P.s. zinau, kad diagnostika pades, bet ja tik pirmadieni atliks.

Rykštė 2015-10-30 22:08

kazkada hunter'is pasakojo,kad sunku mersa pavogt:
http://www.delfi.lt/news/daily/crime...reg=0&no=0&s=2
kas moka ir turi iranga,net naujausi modeliai sunkumu nesudaro.

Apple 2015-10-30 22:15

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 407622)

Nera nepavagiamu auto :malkos: yra tik vertingos ir maziau vertingos :isgert:

berzinis 2015-10-31 07:09

Citata:

Pradžioje rašė Fanax (Post 407471)
Gal kas turi priejima prie amerikos aukcionu, reiktu, kad kas nors atgamintu pardavimo nuotraukas palei sita VIN 1zvbp8en7a5107216. Buciau dekingas :)

Fanax, viesos paslapties tikiuosi neisduosiu, bet kartais ne tu palikes perrinkinet mersiuko motora, tokio kaip pas tave avatare? Kauno rajone :boks:

Hunter 2015-10-31 08:49

Citata:

Pradžioje rašė Rykštė (Post 407622)

O kartais ne is nuomos jie paimti?
Koki w220 ar w210 tai nera labai sunku pavogt tik islaidu daug ir nemazai laiko. O kai tokia masina, tai gal geriau imt vaga ar koki bmw

b3nz 2015-10-31 23:48

Kaip žinot iš kur yra siunčiamas/shipinamas daiktas Amazon parduotuvėje? Ebay tarkim rodo iš kur siunčia.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:29.