![]() |
Citata:
:ploja::ploja::ploja::ploja::ploja: |
tai gal isvertus dekit, mes lyg jau ne tarybu sajungoj, be to gali galva paskaust bandant sifruot tuos hieroglifus :yucky:
|
Special from Nisma :) nieko nedariau :) google,translate :)
ateina mažas, išsigandęs mergina namo, ir mano mama sako: -Mama, aš norėjau jį nužudyti! -Kur tu gavai? -Sėdėjau ir grojo smėlio, tada atėjo du vyrai, paėmė butelį ir akinius, ir pasakyti, kad pakliuvom @ mažai! |
jega anekdotas :D "petriukas begti akmuo" stiliumi
|
iš google translate pasijuokiau daug skaniau nei iš originalo anekdoto
|
Nismai suprantu, kad ne tarybu sajungoje, bet 10 metu atgal Kaune Rusu irgi nemokejo:laugh:
|
Visiskai nesutinku,taip, yra nusistatymas pries Rusus, del kulturos ir t.t Bet tai yra, mano manymu issilavinimo stoka taip mastanciu zmoniu,juk Europa kasdien neprisimena kas pradejo represija 1939 metais ir tolerantiskai priima visur Merkel..
Kalba cia ne prie ko,kiaule visada suras purvo nesvarbu kokia valstybe jinai atstovauja ar kalba. |
Kad ne del kazkokio karo nemegsta rusu :D
|
Kara laimejo zmones..
Nebuvau ten,nezinau,negaliu teigti 100% raudona armija tai buvo ar ne,kiekvienos valstybes istorijos vadovelis kitaip pasuka siuos ivykius. Manau Vokietijos pilieciai pritartu kad tais laikas vedama politika vadovo H.nebuvo zmogiska ir paaiskinama taipogi kaip ir Rusijos atstovo S. Manau geguzes 9 yra visos Europos diena. |
Moku Rusu ir tuo didziuojuosi. Juokinga buna kai kazas Rusu nemoka ypac Vilniuje.
Nemazai kur gali susisneketi, o Jei ka Anglu yra ir viskas ciki:) |
Tik rusiskas humoras yra tikras, daug prarandat nemokedami sios kalbos:)
|
Normalaus rusisko humoro yra labai mazai, pagrinde yra degradiskas ir kaimiskas humoras
|
|
nuo bezdzioniu nedaug evoliucionave, prasigere ir tiek
|
Lengva tau sneketi
|
Я проснулся очень радостный и бегом побежал в душ. С улыбкой на лице, я вышел на кухню с мыслью, а что же мне подарит жена. Но она даже забыла меня поздравить.
- Ни фига себе - подумал я - ну ничего. Дети не забудут Но дети тоже забыли. Вы представляете, с какими чувствами я ехал на работу. Но когда я зашел в свой кабинет, секретарша Юля сказала мне нежно: - Доброе утро, Шеф. С Днем Рождения! И я почувствовал себя немного лучше Где-то в середине дня, Юля постучалась ко мне и сказала: - Шеф, давайте пойдем пообедаем вместе! Это ведь ваш День Рождения! И мы пошли. После третьего мартини Юля сказала: - Шеф, поехали-ка ко мне домой. Ведь дел на работе нет, а у вас День Рождения! И мы поехали. Когда мы приехали, Юля прошептала мне на ухо: - Шеф, садитесь вот здесь на диван, а я схожу и надену на себя что-нибудь более удобное! И она ушла. Через минут пять открылась дверь и вошла Юля с тортом, за ней шли моя жена, дети, родители, теща, коллеги, друзья и многие другие. А я сидел на диване голый и думал: УВОЛЮ СУКУ!))) |
Oj pamirsau, kad dauguma cia nesupranta Rusu:baby:
:) |
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: Realus toks :)
|
Nemirtingas
|
Deputatas pagauna auksinę žuvelę:
- Nu, sakyk norą! - Noriu, kad Čėčėnijoje pasibaigtų karas. Žuvelė: - Aš net nežinau kur ta Čėčėnija, sakyk kitą norą. - Nu, tada padaryk mano žmoną gražią. Žuvelė: - Atnešk jos nuotrauką. Atneša. Žuvelė pasižiūri į ją ir sako: - Žinai, žmogau, nešk čionai gaublį, ieškom Čėčėnijos... |
:laugh::laugh:
|
- Я вас вынужден огорчить, ваша дочь вчера в клубе
напилась! - Врёшь! Она вчера в рот ничего не брала! - Эээ... кажется, я огорчу вас дважды… Алё! Привет , Зай , ты где ? - Я дома, спать ложусь . А ты ,где ? - А я в баре , у тебя за спиной , за столиком сижу.... |
Ateina Petka pas Čapajevą ir sako:
- Vasilijau Ivanovičiau, nori mįslę? - Nu skelk. - Be langų, be durelių, pilna pirkia žmogelių. Kas? - Subinė! - Ne Vasilijau Ivanovičiau. Tai Agurkas. - Jo!? Nu dar vieną. - Du žiedai, du galai, per vidurį vinukas. Kas? - Subinė! - Ne Vasilijau Ivanovičiau. Tai žirklės. - Jo!? Nu geras! Einu Furmanovui užduosiu. - Furmonovai, nori mįslę, Petka užminė. Be langų be durelių pilna subinė agurkų. Kas? - Vasilijau, čia kažkokia nesąmonė gaunasi. - Va va, ir aš sakau, kad nesąmonė, o Petka sako ŽIRKLĖS |
Nu vos nepaspringau:D:D:D
Valgant geriau neskaityti tokiu dalyku... |
Ziauriai teisingas, kadangi beveik visi pazystami nusipirke fotikus uz kiek dagiau nei 2k lt. is kart patampa afigeni fotografai. Uzkraudami facebuka savo "sedevrais". Kas idomiausia visi draugai tai pradeda laikinti, nes pasirodo ir tie yra fotomeno zinovai :xx:
Sveiki! Neseniai nusipirkau Canon 400D. Per trumpą laiko tarpą „prikepiau“ daug nuotraukų, kas man buvo labai įdomu ir čia man šovė mintis – o kodėl nepabandžius suderinti pomėgio su nauda? Jeigu konkrečiau, noriu užsiimti profesionaliu fotografavimu, o pradėti galėčiau, kad ir nuo vestuvių fotografo darbo. Su fotografavimo praktika pas mane viskas normaliai – prieš tai turėjau kelias kokybiškas „muilines“, su kuriomis „pleškindavau“ foto atostogose ir vakarėliuose. Todėl turiu bendrą suvokimą, ko reikia fotografo darbui. Objektyvas pas mane, kol kas, tik vienas – „kitinis“ (cha.lt pastaba – tas, kuris parduodamas kartu su fotoaparatu). Suprantu, kad turbūt reiktų dar ir antro, su zoom’u, bet kol kas, pinigai „netempia“ ant naujo objektyvo. Ar realu normaliai fotografuoti vestuves vien su „kitiniu“ ? Žinau, kad reikia ir dar „blico“, tam ruošiuosi skirti iki 200 litų. Parekomenduokit – kokį geriausiai imti? Atminties kortelę ir atsarginius akumuliatorius nusipirksiu. Ko dar reikia? Ar būtinas štatyvas? Man atrodo, kad nebūtinas, ane? Atsakymas: Sveiki! Neseniai nusipirkau skalpelį. Per trumpą laiko tarpą supjausčiau visą odinę tėvų sofą ir vos nepripjoviau kaimynų katino. Tai man buvo ganėtinai įdomi patirtis ir čia man šovė mintis – o kodėl nepabandžius suderinti pomėgio su nauda? O jeigu konkrečiau – noriu tapti chirurgu, o pradėti galėčiau kad ir nuo kardiochirurgijos. Su chirurgijos praktika pas mane viskas normaliai – turėjau apsčiai praktikos atidarinėdamas konservų dėžutes atidarytuvu. Todėl turiu bendrą suvokimą, ko reikia chirurgo darbui. Tiesa, skalpelis tik vienas ir atšipęs, tad suprantu, kad reikia ir kito, bet, kol kas, pinigai „netempia“ ant naujo. Kaip manote ar užteks vieno skalpelio atlikti aortos šuntavimui? Žinau, kad dar reikės kraują sustabdančių spaustukų ir tam planuoju skirti iki 200 LTL. Parekomenduokit – kokius geriausiai imti? Vatą ir tamponus nusipirksiu. Ko dar reikia? Ar reikia operacinio stalo ir pincetų? Man atrodo, kad nebūtini, ane? - See more at: http://smaikstu.lt/idomybes/fotograf....j4RlXfeB.dpuf |
hehehe, teisingas palyginimas :)
|
vestuvių fotografavimas yra chaltūra dėl bapkių kitaip sakant dėl pragyvenimo, bet aišku turi būt atliekama kokybiškai. kardiochirurgija, čia jau aukštasis pilotažas ;]
|
visa diena begiot paskui jaunuosius, paskui visa vakara , nakti, iki paryciu fotkint vestuves, o ryte sveciams atsikelus jau duot pavartyt albuma su svieziai iskeptom nuotraukom (per ta laika kol sveciai miega, t.y. nuo 4val ryto iki 8val. turi fotografas gryzt namo, atrinkt ir sumontuot nuotraukas, atspausdint, padaryt albuma), va cia yra aukstas pilotazas. o ne pykst pokst as fotografas
|
čia yra paprasčiausias darbas, Tomski. nei vienas geras fotografas nenori būt vestuvių fotografu, nes tai yra tiesiog žemą kūrybine prasme, tiesiog kas mąsto - išnaudoja tai, o kas per daug principingi - skurdžiai gyvena meno labui. nėra pas tave menininko gyslelės, Tomski, nei per nago juodimą ;D
|
Simaso si karta teisus. Tai ka Tomski isvardinai - tiesiog darbas, fizinis reikalas ir tiek. Kaip ir visi sunkus darbai. O masterstvo pacio fotografavimo - tai yra menas ir pilotazas, kaip sakant :) Lakstymas paskui jaunuosius, nemiegota naktis ir panasiai nieko nereiskia pries aukstos kokybes menine prasme nuotraukas.
|
kas as ne menininkas tai faktas, tik norejau palyginti tokius kurie nusiperka fotika ir jau fotkina vestuves uz pinigus, su tokiais kurie tai daro belenkiek metu ir naktim nemiega. ir beje fotkina profesionaliai, begioja su trim fotikais ant peciu
|
Seip tai tomski jau rytais neduoda nuotrauku;) jos buna po geru 2 menesiu ;) aisku gal buna, kad ir duoda.
|
po 2 menesiu cia dar greitai
|
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/UJVspKSs-ss" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Studentas visą sesiją prasitūsinęs, naktį prieš egzaminą dreba, nežino nuo ko pradėti mokytis, viskas galvoja: „man šakės“. O čia vidinis balsas:
– Mokykis septintą bilietą. Studentas: – Kas čia dabar? – Sakau septintą mokykis. Na, studentas galvoja neapgaus gi vidinis balsas, iškalė septintą bilietą, kitą dieną nuėjo į ezaminą, atsistojo trauktis egzamino bilietą, o čia vidinis balsas: – Ištrauk septintą, kitaip tau p....c bus… |
Citata:
|
Citata:
|
paskaičiau jūsų paistalų apie fotografus ir jų darbą kaip jūs isivaizduojate pasijuokiau :xx:
Kiekvieną savaitgalį su jais bendrauju |
Citata:
|
Jei vestuvės vyksta 2 dienas - ryte fotografas atvyksta su albumu ir visi renkasi ir užsakinėja nuotraukas. Nuotraukos išsiunčiamos arba užsakovams arba visi vokai atvežami pas jaunuosius.
Jei vestuvės vyksta kokioje kavinėje tik 1 vakarą - savaitės bėgyje jaunieji gauna albumą su nuotraukomis, kur paskui užsakinėja svečiai kokį mėnesį. Jaunieji gaunasi kaip tarpininkai tarp svečių ir fotografo. Yra kiti variantai: 1.Fotografas nufotografuoja vestuves ir viską sukelia į CD jas pakoregavęs studijoje - tada mokestis fotografui yra valandinis 2. Pirmas variantas + albumas su nuotraukomis tik jauniesiems. Viskas priklauso nuo to, kaip sutaria užsakovai su fotografu |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 16:04. |