![]() |
|
gal kas kokiu skelbimu uzmate esat kaune? minsiu i kauna gal paziureti kazka ar masina ar ratus nugriebti is automobiliu prekybos sostines :crazy:
|
Kiek iziuriu ratlankiai Ronal. Yra specifiniai grioveliai rato tvirtinimo plokstumoje. Padangos cls'ui 245/35/19 priekis, 275/30/19 galas. Estetini grozi spresti tik savininkui, ar jam patiks rezultatas
|
Ką manot apie tai itą skelbimą?
http://auto.plius.lt/skelbimai/merce...s-4151085.html Buvom apiūrėti, viskas kaip ir grau, tik va pardavėjas atsisako tikrinti Silberauto. Sutinka bet kuriame kitame servise. Argumentuoja tuo, kad jie yra konkurentai ir "vilioja pirkėjus", "prirao ko reikia ir nereikia" :) Tai čia pas juos jau principo reikalas. Keistai tai pasirodė. Ar verta kitame servise bandyti tikrinti ar geriau nepradėti? Ir ar įmanoma i merso atstovybės gauti info apie automobilio istoriją? |
gal bijo, kad pamatysit tikra rida :)
jei cia sita Kauno turguj stovi, tai man irgi ta pati sake del silberio, labai jau nenori ten vaziuot :) |
Nei vienas normalią mašiną pardavinėjantis pardavėjas neprieštaraus nuvaryti pas dilerį. Kai kurie prišingai sutinka varyti tik pas dilerį. Aš nevarkčiau, nes aiškiai kažką slepia.
|
Citata:
|
Citata:
turejau patirties jau su krasta auto cia lygiai tas pats kodel jus niekad neremontuojat pas dileri,o tikrint norit butent pas juos!? ko kitas servisas nepadarys ar padarys blogiau? |
Citata:
|
Aš nežinau tų visų pardavėjų niuansų, tai dėl to ir klausiu ką manot apie tokią pardavėjo poziciją. Gal kas iš kauniečių parekomenduotų kur dar be Silberauto galima patikrą atlikti.
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 18:08. |
|