MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Autoplius, Autogidas, Mobile ir kt. Tinklalapiuose Parduodami Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=154)
-   -   Įvairūs Mercedes Benz skelbimai (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=3414)

munde8 2015-04-13 11:19

p3 ir visur š...malimas neina paskaityt normaliai net temu be tavo nesamoniu

KK 2015-04-13 12:10

Turėjau aš Honda Legend 3.5 :)) aišku, tai buvo ne naujausias modelis, bet kaip buves Hondos savininkas galiu pasakyti, kad lyginti hondos aukščiausia klase su merso , tai kaip piršta su ******... :) Honda Legend savo segmente tikrai super, bet tuo viskas ir baigiasi, nes toliau praktiškai visiem konkurentam atsilieka stipriai. Kuo galiu pagirt honda , tai dėl variklio kuriam priekaištų neturėjau apart silpno variklio pagal kubatūra...

P3 2015-04-13 12:12

Citata:

Pradžioje rašė KK (Post 386080)
Turėjau aš Honda Legend 3.5 :)) aišku, tai buvo ne naujausias modelis, bet kaip buves Hondos savininkas galiu pasakyti, kad lyginti hondos aukščiausia klase su merso , tai kaip piršta su ******... :) Honda Legend savo segmente tikrai super, bet tuo viskas ir baigiasi, nes toliau praktiškai visiem konkurentam atsilieka stipriai. Kuo galiu pagirt honda , tai dėl variklio kuriam priekaištų neturėjau apart silpno variklio pagal kubatūra...

Bet is tavo pasisakymu supratau, jog Honda visgi super ;)!

Alkapone 2015-04-13 12:16

Faaaak, kaip tas P3 šūdą mala... Ar čia bajeriai ar rimta liga?

KK 2015-04-13 12:18

Citata:

Pradžioje rašė P3 (Post 386081)
Bet is tavo pasisakymu supratau, jog Honda visgi super ;)!

Super, jeigu kalbam apie Hondas ir lyginam su civic. Tik ženk koją į kitą marke ir visi super baigiasi :)

P3 2015-04-13 12:48

Citata:

Pradžioje rašė Alkapone (Post 386082)
Faaaak, kaip tas P3 šūdą mala... Ar čia bajeriai ar rimta liga?

Rimta liga besaikis fetisizmas ir senu, lavoniniu MB garbinimas uzsimerkiant i tai, jog jie toliau Bezdoniu kaimo nenuvaziuos.

Alkapone 2015-04-13 12:55

Citata:

Pradžioje rašė P3 (Post 386092)
Rimta liga besaikis fetisizmas ir senu, lavoniniu MB garbinimas uzsimerkiant i tai, jog jie toliau Bezdoniu kaimo nenuvaziuos.

Mano buvęs senas, lavoninis mersas nuvažiavęs virš milijono, so what? Ir dar važiuoja ir važiuos.... Nesakau, kad hondos yra blogai, kiekviena pavasari su hondos vandens siurbliu pumpuojam vandenį į prūdą, o vasara prie upės vežamės hondos generatoriu elektrai...

P3 2015-04-13 12:58

Citata:

Pradžioje rašė Alkapone (Post 386094)
Mano buvęs senas, lavoninis mersas nuvažiavęs virš milijono, so what? Ir dar važiuoja ir važiuos.... Nesakau, kad hondos yra blogai, kiekviena pavasari su hondos vandens siurbliu pumpuojam vandenį į prūdą, o vasara prie upės vežamės hondos generatoriu elektrai...

Tai vat ir masinos zinok ju yra geros ;)

justinasm 2015-04-13 13:28

Citata:

Pradžioje rašė Alkapone (Post 386094)

tai civic yra tas pats tavo generatorius, tik su ratais :D

Tomskis 2015-04-13 13:42

Citata:

Pradžioje rašė justinasm (Post 386105)
tai civic yra tas pats tavo generatorius, tik su ratais :D

:juokiasi:

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:06.