![]() |
Citata:
|
Gal nuoroda buvau rades bet kaip ytariu ne ta
|
Citata:
Pabandyk cia |
Liktais cia reiks pasidomet gal net ir sudalivaut .. bet kaip atrodis ten mano lupena:mastau::laugh::laugh:
|
Citata:
|
Nzn tik viena kart tebuves tokiam suvazevime ir tai neaisku ar tai suvazevima skaityt
|
Citata:
|
Tiek gerai kad 11h nes nuo 22 i darba
|
VW - Kein Auto :) http://m.delfi.lt/auto/autonaujienos...hp?id=69934536
|
Sveiki, as vel su klausimu :D :
S210 Bagazineje uzstrigo cd changeris - paspaudus mygtuka neissiema ta kasete, i kuria dedasi patys cd, o tik mirksi zalia lempute :( Vakar buvau istraukes, tai gal kazkaip kreivai idejau ? Kaip man dabar ji issitraukti ? :D |
Isimk changer atsisuk dankteli ir tata pajiungus ziurek kas viksta kreivai nemanau kad isidetu
|
Gal kas zinot, sraiges tai mesa ar ne? Galima per kucias valgyt?
|
Šaltakraujiai moliuskai,nemanau ,kad butu mesa..
|
Citata:
|
Nu seip nepigios jos:)
|
Citata:
Beje, kur galeciau automato tepalus pasikeist Klaipedoj ? Ir kokia orientacine kaina ? |
su sventemis :egle:
|
Citata:
|
Citata:
Siaip, seniau lietuviai pasninko laikotarpyje bebriena valgydavo, nes laike jo mesa "zuviena", kadangi vandenyje gyveno. Koks gi cia gyvunas, kad po vandeniu gyvena :laugh: |
w202 1.8 (90kw) draugauja su dujom? ipurskimas
|
Kas is forumieciu turejo silberauto nuolaidu? Vilniuje :)
|
Su naujais 2016 visus!
Ir pirmas klausimas kas mane domina2016, ar MAE dar gamina ratlankius? Pries metus dar buvau rades svetaine, tik kazkodel jie buvo JAV ir sake kad tai dabar amerikos brandas. O dabar nieko neberandu... |
Sveiki, su naujais ! :)
Kas kiek laiko keiciat savo dezese tepalus ? Konkreciau, tai pas mane lygtais 722.6 (W210 E270 Cdi). Klausiu, nes kazkur forume cia perskaiciau, kad ale gali ju nekeist, gal 1-2 kartus jei ilgai eksplotuoji, nes ale MB jas gamino su ta mintim, kad keisti visai nereiketu, tai nezinau kiek cia tiesos :D |
kas 60k km keiciami tepalai dezej, taip reklamentuoja pats MB.
|
Citata:
|
Citata:
vanix tau atsake, kas kiek keist. |
sveiki, pratesiant MAE tema. Gamyklos nebeigzistoja, uzsidare. Interneto platybese buvo rastas skelbimas interesuojanciu mane ratu. ilgai negalvojus susiekiau su pardaveju, pasirodo graikas, gyvenantis netoli Kasselio, buves MAE distribiutorius, ispardavinieja sandelio likucius. Aciu draugui vokieciui, jiems pavyko operativiai susisiekti ir sandoris ivykdytas.
As tapau naujuteliu MAE crown jewels 3 savininku. http://s020.radikal.ru/i714/1601/d4/0925cb4acca3t.jpg |
Neblogai :ploja: tai dabar 124 bus kaip avatare :D
R19? |
Taip, bus kaip avatare,tik su oranziniais priekiniais posukiais:)
P.S. turiu MAE crown jewel 2 R18, 8.5J. Neprireike ju. Jeigu kazkam bus idomu P.M. |
http://i66.tinypic.com/ok3bes.jpg
Kokios baigties galima tiketis? Apdauzyta pradzioj kaimyno masina, bandyta begt, reztasi i maniske, ir pabegta, kaltininko numeriai zinomi, senas kledaras, maniskei kasko nebera... Ar paciam remontuotis ar tiketis kazko is draudimo? |
Jei kaltininkas nustatytas, kreipies i jo draudima, jei jis jo neturi, tada i savo, is jo paskui isskaiciuos regreso tvarka. Aisku ismoka uztruks, nes per policija viskas, tai kokiu pora menesiu, susitvarkai is savo kisenes kolkas ir gyveni toliau. O jei kaltininkas nebus nustatytas tai nieko ir nepesi. Tada vazineji toliau ir meldiesi kad vel kas baksteltu i ta kampa
|
Citata:
Citata:
Citata:
Aciu, pasirodo, kad nors tikrai girdejau ta "sealed for life" kazkur :D.. Siandien pakeisti :) |
Citata:
|
Sveiki, gal galite parasyti olandisku automobiliu pardavimu tinklalapiu? Zinojau viena gera, bet nerandu jo apart autoscout24.nl...
|
Citata:
|
Citata:
Bet kadangi nezinau kada jie buvo keisti pries tai, tai del sventos ramybes pasikeiciau ir vaziuosiu dabar nesukdamas galvos :) |
Sveiki, gal kas susidurete su serviso nunulinimu, nenusinulina ir raso Service not confirmed... Kokios mintys, gal kam taip buvo
|
Citata:
|
Citata:
|
Vienas tik apie ladas raukia, kitam varztai is galvos pabire. Laukiu toliau, gal kas apsireiks kam taip buvo nutike
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:40. |