![]() |
Citata:
|
Vietoj blevyzgų geriau būtum parašęs modelį.
|
211 07m
|
Citata:
Ar patvirtini nunulinima paspausdamas resset mygtuka? |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Hvw-ROlxtsU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Citata:
|
Ar eina isriehti duraliuma? Yra skyle 5 mm grazteliu pragrezta reiketu kad butu 6 sriegis. Aciu. Keli sako kad neisriege.
|
svelniai sriegiant issisriegia
|
Kokios nuomonės apie kuro priedus purkštukams valyt ? bandėt kas, padėjo, nepadėjo, ar čia tik pinigų švaistymas ?
|
labai gerai sukelia siuksles nuo bako dugno ir uzkemsa purkstukus :)
|
Citata:
esu pyles ne karta i buvusi 320 cdi, bet jokio efekto nepajaučiau. Stebuklu tikėtis nesiūlau, bet blogiau manau nepadarys. |
O as pajauciau. Vienoj lagunoj tik padedavo. Visose kitose trukciot pradedavo:) jie isskaito vandeni, siuksles isskaido
|
sveiki,kas ir kur esate keite 7g dežes tepalus ir filtra....kur paskambinu sako pakeisim jokiu problemu,kai pasakau kad reikia kad butu išlaikyta tepalo temperatura ir noresiu pats dalyvauti kad isitikinčiau kad taip ir bus padaryta visi siunčia ant triju raidžiu... o kitur sako iš viso kažkokia nesamone su temperatura,dar kitur kad vietoj 9 litru reikes 11-12 nes jungs prie aparato ir su aparatu pakeis su praplovimu,bet kai pasakai kad kad iš hidrotransformatoriaus yra išleidimo varžtas ir ten nelabai yra prasmes kažka plaut tai iš viso vos ne debilu išvadina:crazy:
gal kas ka nors parekomenduotu? viska turiu ,orginalu MB tepala,orginalu filtra ,tarpine,orginalius aliuminius varžtus reikia tik meistru su irankiais |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Daivanta griežtai atsisake pilti mano originalu tepala,pasake mes naudojam kitoki ir be to dirbame tik su savo medžiagomis,be to jokio dalyvavimo ir žiurejimo.Beje turejau su jais labai nemalonia patirti pries 7metus,jie pasiule pasidaryt dežei kapitalini remonta už 7-9 k litu, kai tuo tarpu garažinis meistras pakeite sukiu davikli (visa plata ) ir ištryne klaidas ir su ta deže važiuoju dar ir šiandien. Taigi ....
|
Citata:
|
tai nejaugi niekas nekeite savo mašinose pavaru dežes tepalu? :) Na tai gal kas turi IR termometra,tuomet pagal youtoobe pasidaryčiau yranga ir pats pasikeisčiau...
|
as kartais gaunu is orlen'o kazkokio dyzelio priedo,nu bent jau duminima ir purkstuku truksmavima nuramina 100%.
|
Citata:
|
Citata:
reikes jegos rakto kuris gali, 4Nm + 180° kampas, sukimo jega matuoti, varztai aliumininiai, lengvai luzta ;) |
Nors vienas žmogus, Vampyras, kažkoki konstruktyvu patarima dave,didelis dekui:alus::alus: jei busi kada prie mano kaimo tai alus garantuotas...
|
Kuris cia kaimas? Vampas buna Lietuvoj
|
Prienai,tas kaimas.
|
Citata:
|
Kolega Amerika, 7G gidrotransformatoriuje tikrai jokio varžto nėrą tepalui išleisti. Pats savo akim mačiau ir dalyvavau pas Ipolitą.;)
|
Citata:
|
Kojos neduodu nukirsti :confused:, bet turėtam variante nebuvo jokio varžto.
P.s. WDB2112201A826257 |
Citata:
nevisuose, senosiuose buna, poto pradejo deti, del to tas plovimas prarado savo didziausius pliusus. |
Pataisiau postą su vinu. Plius pas kolegą nuo 2008
|
Citata:
mesk i pm savo whatsapp numeri imesiu foto, tingiu mesti kazkur i neta :) |
Kolega, aš jo neturiu, dabar mechanas pas mane, o jei kolega įmes savo vin tada bus aišku. Bet to, kur įmečiau vin, tai buvo be jokio varžto nuleidimui, matyt, gal buvo jau keistas kažkadą :mastau:
|
Citata:
taika juokauju. :D taip gali visko buti hog hidro sena idejo. as vis pamirstu jog tu mechana turi, kazkas nesuvokiamo, nepyk. :) |
Citata:
|
Na kad nekiltu bereikalingu ginču WDB2110201B293574
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 23:13. |