![]() |
|
mieste nuo 15 ir i virsu, trasoj esu bandes pagal taisykles vaziuot 130kmh tai 13l gavos pilnu ekipazu
buciau norejes taupyt, buciau pirkes koki vv pasatona ar tas 3,5 200kw motoras dujinasi normaliai? ~2008m |
Citata:
|
man vasara 90L duju balionui 3L benzo max. Be to trumpi atstumai ir dazni uzvedimai ne rodiklis daug benzo degint, nes karstas motoras normaliose dujose vedasi iskart ant duju.
Ziema kita situacija 1 saltas arba daugiau nei po 3-4val stovejimo 0.3-0.4L benzo kol persijungia dujos. Tai man gaudavosi menesiui - 20 darbo dienu + 5 savaitgalines ~15-20L benzo ir nesvarbu kiek kilometru, kad ir 3 bakai po 90L |
Citata:
|
as tai isvis net nepastebiu to benzino, jo labai minimaliai reikia. Labai greit isijungia dujos, o ir siluma islaiko ilgai, tai gali buti daug trumpu atstumu, bet vistiek kursis ant duju. Reikia, kad dujos butu idetos ne alkunem, nereiks pilt 50/50
|
Citata:
|
tai turbut dauguma ir vazineja labai smagiai
|
Citata:
|
sakau nuo 15 ir i virsu klaipedoj, beto clk lengvesnis uz S zymiai. vilniuj paskraidant tai tikrai dvacoko reiktu, ten perdaug skuba visi :D
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 20:04. |
|