![]() |
|
vilniuj jei aplinkeliais tai nors ir skraido bet tolygiai vaziuoja, ar papuoli ant zalios taip ir riedi be sustojimu.
Kaune i CLK500 pagal kompa man 13 berods piese. Kad 20 litru butu tai reik konkreciai gazas stabdis vaziuot |
Citata:
Exxon ilgais atstumais vazineja, turi gyva varikli, ir valio. Man trasoj ima iki 110 vaizuojant 13l/100 Vilniuj man eme 18+ litru duju benzino savaitgali vilniuje vazinejant neskraidant 16 litru simtui. |
Miesto sanaudas sulyginti neimanoma beveik. Brt pvz trasoj t.y autostradoj cl500 abu ede tiek pat- 100km/h bus 10 ltr 110-11 120-12 130-13, 140-14. Cia benzo. Duju daugiau mazdaug ant poros litru. Dabar palyginimui partempiau su ford mondeo opel vivaro ant troso is kauno. 100km/val sanaudos 8ltr :)) bendras svoris arti 4tonu... Moralas su didzialitrazke arba skraidai arba palieki garaze ir vaziuoji su dyzeliuku.
|
arba geriau isvis nepirkt komfortisku masinu jeigu skirtuma matai tik poroje litru kuro
|
Ka tu matai komforte? Ar VW caravelle su captain kedem nekomfortiska? Ar koks S-max gerai pakomplektuotas su orine vaziuokle, dvd, webasta, idom, stikliniu stogu ir pigia ekspl. nemalonus vazevimui?
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
cia kai kuriems ir amerikoniskas autobusas su lingem yra komfortiska masina :D
Fordas net ir naujas laimi metu ir kainos santykiu :D |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 17:32. |