Pradžioje rašė sharrasitto
(Post 389613)
nes tu esi bmwistas, todel tau ir deda i vienus vartus. Man asmeniskai w211 deda i vienus vartus e60 viskuo, todel kad mano vaziaivmo filosofija kitokia, man patinka vangus, ramus, komfortiskas vaziavimas, kuris man nekelia minciu spausti tapke iki dugno. Kiek tenka vairuoti draugu e60/e90, nu ten absoliuciai kitokios filosofijos automobilis, skirtas spausti tapke, naglai isimti posukius ir nebuti paskutiniame sraute. O tai man ir nepatinka. Sutinku, kad deze e60 dinamiska ir ne tokia vangi kaip merso, bet tai juk specialiai kurta taip, sanaudos panasios, pagreiciai panasus, todel motorai negalima sakyti, kad vienas toks geresnis uz kita, kad ne i vienus vartus kaip tu sakai. Kas del garso izoliacijos pasiziurek oficialius parametrus, o ne lygink keliu metu senumo kotletus :) Salonas w211 gerokai malonesnis uz E60, nors erdves abiejuose panasiai mazai. Vaziuokle velgi jeigu airmaticas, mersas i vienus vartus ta BMW kietuma/standuma, ypac jeigu M vaziuokle, su kuria neimanoma vazineti Lietuvoje. Zodziu cia pilstymas is tuscio i kiaura, skirtungu filosofiju automobiliai, nors segmentas tas pats.
|