MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Bendras (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=168)
-   -   Tepalai. Reikia keisti tepalus, kas ka idomaus zinote? (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=614)

Rawwslt 2016-08-16 23:03

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 440592)
Man Mannol padovanojo 10ltr tepalu, pasake pabandymui M119 ,varykliui. As nusijuokiau, pasakiau kad tokio net bomzai nepyla. Man atsake kad jeigu kazkas atsitiks del tepalu automobiliui, man gamykla kita masina nupirks tokia pat. Tai dabar net idomu pasidare pasikeisti juos ir paziureti. Nors dabar supilta Liquie molly kazkoks mandras su visokiausiom priemaisom naudingom ir kazkaip nesu as labai patenkintas, pries tepalu keitima, t.y. kai pirkau masina varyklis dirbo lyg ir toligiau, ar laikant D pries sviesofora visiskai jokios vibracijos nesijaute, po tepalu keitimo ta pastebejau iskart kad nebetaip sklandziai viskas. Dabar sportinis interesas kaip bus su situo tepalu.

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

Nieko neatsitiks. Tik buna del klampumo kompensatoriai groja.:donttellme:

Markko 2016-08-16 23:10

Citata:

Man Mannol padovanojo 10ltr tepalu, pasake pabandymui M119 ,varykliui. As nusijuokiau, pasakiau kad tokio net bomzai nepyla. Man atsake kad jeigu kazkas atsitiks del tepalu automobiliui, man gamykla kita masina nupirks tokia pat. Tai dabar net idomu pasidare pasikeisti juos ir paziureti. Nors dabar supilta Liquie molly kazkoks mandras su visokiausiom priemaisom naudingom ir kazkaip nesu as labai patenkintas, pries tepalu keitima, t.y. kai pirkau masina varyklis dirbo lyg ir toligiau, ar laikant D pries sviesofora visiskai jokios vibracijos nesijaute, po tepalu keitimo ta pastebejau iskart kad nebetaip sklandziai viskas. Dabar sportinis interesas kaip bus su situo tepalu.

Koks ten tas mannol? parduok ,man kaip tik reikia i traktori kaime.

FUN500 2016-08-16 23:10

Aisku nieko neatsitiks. Sertifikuota preke, atitinkanti visus standartus. Tik priimta pas mus kas pigu, tas ne lygis, kaip gerti pigu vyna, laikyti rankoje ne iphone o kinieciu klona ir begale panasiu pavyzdziu. Bet be jokios baimes supylsiu ta tepala.

FUN500 2016-08-16 23:14

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 440594)
Koks ten tas mannol? parduok ,man kaip tik reikia i traktori kaime.

Markko, marketinginiam zingsniui pabandysiu isprasyti is gamylkos ir tavo traktoriui :D lietuviskam ukiui, palaikymui:) as su tuo Mannoliu draugiskose santykiose

Markko 2016-08-16 23:16

Citata:

Pradžioje rašė FUN500 (Post 440596)
Markko, marketinginiam zingsniui pabandysiu isprasyti is gamylkos ir tavo traktoriui :D lietuviskam ukiui, palaikymui:) as su tuo Mannoliu draugiskose santykiose

Nu paprasyk :) obuoliu vyno backa nusiusiu jiems :) naminio

Rawwslt 2016-08-16 23:24

Citata:

Pradžioje rašė Markko (Post 440597)
Nu paprasyk :) obuoliu vyno backa nusiusiu jiems :) naminio

Tai i Urmo baze nuvaziuok pilstomo Manol nusipirksi :bounce:

Apple 2016-08-17 07:10

Citata:

Tai gal "daktaro" buvo pripilta, pakeitei tepalus ir išsiplovė? :D

FUN500 2016-08-17 07:38

Niekuo nenustebciau:D

amerika 2016-08-17 08:03

na nematau didelio skirtumo ,tarp gamitoju tokiu kaip shell,castrol,mobil aral...ju kokybe tikrai gera ,jei gaminta ne Garliavoj....kai norisi taupyt tai geriau dešra pigesne nusipirkt:),jjei pilami long life tepalai ,tai keitimas bus max kas metai,klausimas kas geriau ,ar du kart sumoket servisui už keitima (visumoj kaina tikrai nebus mazesne),ar viena karta pasikeitus važiuot be problemu metus,na nebent firmos auto ir ridos po 30k per metus...

Apple 2016-08-17 10:10

Citata:

Pradžioje rašė amerika (Post 440610)
na nematau didelio skirtumo ,tarp gamitoju tokiu kaip shell,castrol,mobil aral...ju kokybe tikrai gera ,jei gaminta ne Garliavoj....kai norisi taupyt tai geriau dešra pigesne nusipirkt:),jjei pilami long life tepalai ,tai keitimas bus max kas metai,klausimas kas geriau ,ar du kart sumoket servisui už keitima (visumoj kaina tikrai nebus mazesne),ar viena karta pasikeitus važiuot be problemu metus,na nebent firmos auto ir ridos po 30k per metus...

Long life keičiasi kas 2 metus ir kas 20-30k km (skirtingi gamintojai, skirtingus intervalus duoda). MB yra 25k km arba 2 metai. VW pvz yra 30k km arba 2 metai. paprasti tepalai keičiasi kas metus arba 10-15k km. Žodžiu, dar ir nuo variklio skiriasi, seniems nematau prasmės pilti long life, nes tikrai sveikiau yra dažniau pasikeisti tepalus, bet apynaujiems tai tik long life ir nesuki smegenų.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:51.