![]() |
|
Citata:
Pats keiciau tas gumeles savo mersui kokius 3 kartus, o ketvirta keiciau naujais.. Valtek labai leti bei nepralaidus purkstukai, ko pasekoje valge daug nevalino.... HANA neardomi, bet sudeti gerai, kad musu salygom atlaikytu BENT 60k. Ko valtek jokiais budais nepadarytu :).. Viska sako ir kaina, valtek - 30lt uz vnt. hana - 100lt/vnt.. |
jei benzo ryja 13, duju bus 15ltr, nu ok, jei superine iranga gal 14uzteks. Pridek benzu pora saltu kilometru, gausis i 100km koks 2ltr benzo uzvedimams, tai dar sumuok 2eurus kokius prie 15ltr duju kainos. Suma gausis apie 11euru. Dyzelis s320 manau i 8ltr isitektu sanaudu vaziuojant 30km trasa ir 10km mieste. Bet cia reikia skaiciuoti aisku. Asku jei tai bus koks e 2,2cdi tai gal net ir visu 7ltr uzteks. Aisku komfortas stipriai, labai stipriai nukentes. Ant kiek pasiryzes aukoti komforta.
Citata:
|
As nesuprantu kaip jum gali silt tiek ilgai v8, gal dujos padarytos kad ant 80 laipsniu persijungtu :D
|
Cia yra tokiu gudrociu kuriems puse bako benzo suvalgo kol sukurena baliona duju, tai juos geriau isvis ignoruoti. Jiems geriausia masina dazniausiai buna vagin tdi
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
tokia ta ir kaina imkit normalias kainas ir pasiskaiciuosit, man giliai dzin :D
ai dar pilu be pvm tiek dujas tiek benz... bet ne esme.... Saip tingiu dujininkams palikt masina, reikia sutvarkyti davikli temp, Nes dabar persijungia prie 55laipsniu... O as ir labai netaupau, vaziuoju kaip patinka :) mano daviklis visada rodo -40 laipsniu duju temp. o kai variklis pasiekia 55-60 laipsniu iskart parodo 60 ir perjungia :D zinau tiek kad su mano duju iranga, kuri sena labai, su neardomais purkstukais brc, ima vidutiniskai 17l duju... ir net nesiruosiu tvarkyti jos... Maks greitis ant duju 230 tai problemu ner... na truputi yra prisukta, nes kitaip butu taspats kas ant benzo vazinet pagal sanaudas :D |
nu tai 17-18eur kazkur / 100km
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:49. |
|