![]() |
|
Citata:
|
Citata:
12 euru 100 km koloneles kainom. p.s. nepamirstame, pas mane darbo dienomis atstumai po 10 km max :) |
Citata:
|
Citata:
15 benzino = 18.30eur Valgo tau 17l/100km duju simtui = 8.50EUR t.y su 60 duju tu nuvaziuoji 352KM, per ta laika tau sakai suvalgo 15L benzino. Kas gaunasi - 4.26L benzino / 100km = 5.1972EUR Tuomet jai as neklystu degalines kainom tau gaunasi 100km = 13.6972 EUR :). Nu nekazka, vaziuoji brangiau nei as ant cysto benzo :) |
Citata:
|
Ziuriu ziuriu ir nesuprantu...S klases savininkai o skaiciuojate lyg mano mociute,,,,centas prie cento...na jei nera litu tai perki ekonomine klase ir nesuki smegenu.. :mastau:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
Zmogau atsimerk dabar 2015.. Todel daznai zmones nemato pointo svaistyti pinigu i sena metalo gabala, ir iesko alternatyvu.. Pats vazineju paciu brangiausiu metodu, neatmetu minties apie alternatyva - dujas. Taciau kolkas visgi dar neitikino niekas, jog istikruju butu mano vaziavimui bei svarbiausiai piniginei - naudinga. Beto matau,jog tavo mastymas toks, kad tas kas turi pinigu, paprasciausiai ju netaupo :). |
Taupo bet jie vadovaujasi kitu principu,kai tavo isnaudotas kuras per menesi sudaro kelis % tavo algos tai is esmes zmones stipriai nesuka galvos ar 15 ar 16 ar visus 18 mieste..pas mus dauguma vistiek isleidzia ne kelis o keliasdesimt %..+ dar budingas noras kuo pigesnis kilometras su kuo didesne prabanga..
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 22:52. |
|