Citata:
pas tave jau perskaityti, todel ir nerodo :) kai bus neskaitytu, kai paryskintai degs, tada ;) |
Tada viskas ok :good:
|
Gal būtų nesunku , aišku jei yra įmanoma padaryti tokį dalyką. Pavyzdžiui kaip būna prie vartojo avataro esantis rutuliukas ( mėlynas arba žalias) parodo ar vartojas yra šiuo metu prisijungęs prie mb1.lt ar ne. Tačiau indikatorius yra apačioje ir maišosi su žemiau esančiu vartotojo niku. O tai man yra nepatogu. Aš siūlyčiau jį perkelti į viršų.
http://img135.imageshack.us/img135/9490/urrtitled.png |
bent jau pas mane jis visada buna, kaip pirmoj foto, kairiajame kampe, idomu kaip pas kitus?
|
Visiems rekomenduoju isbandyti mygtuka Greitos Nuorodos,
pasirinkit pati paskutini, Kas Prisijunge, zinau jus sakysit zinot ka jis reiskia, bet jus pabandykit paspausti, pamatysit kokia, per ji, smulkia informacija galima pamatyt apie prisijugusius :) galesit netgi matyti kas kokia tema tuo metu narso :) arba kiek sveciu turime ;) |
1 Attachment(s)
Skaiciai :)
|
as tik nesuprantu kodel forumo laikas GMT, o pas mus juk GMT+2 ? ar cia as pats kazka blogai nusistates turiu?
|
Eik į Privačios žinutės > Keisti nustatymus> Laiko juosta. Na ir pasirink GMT +2
|
dekui :)
|
:ploja: :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:58. |