Ne,as kolkas nieko neparduodu, tik perku. Nors interesas man ratams dingsta po truputi.
|
Citata:
|
Citata:
Citata:
|
Papasakok kaip vairo medį tvarkei. Nušveitei visą laką ir kuo lakavai? Specialus koks lakas? Turiu tokią pačią bėdą su pavarų perjungimo svirtim. :)
|
Citata:
|
Jeigu kas nors sugebesit padaryti medzio restauracija ne su tokiais uzapvalintais visais kampais aplink mygtukus, o kad butu kaip is MB fabriko lakas, lygiai staciai be jokiu uzapvalinimu, pas ta kreipsius. Iki to visa kita skaitau chaltura, iskaitant ir pas mane..
Man zinomi du zmones kurie padaro tikrai kaip originalas, bet eiles apie metus laiko ir kaina 1k $ + https://mb1.ltd/files/1584960530_img...323_124753.jpg |
Citata:
|
Taip padaryti galima padarant dziovinimo matricas kiekvienai panelei atskirai sava, pagal tikslia forma.
Butent todel mane mersas ir pradeda erzinti, daliu nebuvimu... Norint kazka sutvarkyti ar perdaryti, susiduri su daliu neegzistavimu.. ir tos paieskos begalines, kosminiu kainu mokejimai, laukimai ir panasiai. |
Citata:
|
Manau nera kazkokio reglamento. Atsargai kazkiek padaro, kas nespejo - viskas, paskui karts nuo karto paleidzia kazka i gamyba, bet tai asaros.. ir cia tik as is savo varpines galiu sakyti. Tarkim paemus kokia Pagoda(w113) manau ten isvis liudnai viskas ir jau senai...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:29. |