![]() |
A klases atveju geriau deti dujas i benzina, ypac su tokia rida. Labai apsvarstyciau forumiecio varianta
|
Citata:
Pirkėjai: kaip ir renkantis daugelį modelių visų pirma vertėtų pasitempti iki Facelift'o. |
man pacem neluzo ne karto nes vazinejau tik kelis menesius oro srauto matuokle sukvailiojo teko parduot.
o tam kur keiciau spyruokles luzo orginalios devetos. o antru syk naujos bet ne orginalios. ka klijantas nori ta ir dedi.:confused: |
Citata:
Citata:
ieskojom motoro 1,4 tai vos ne vos gavosi uz 1k lt nupirkt. kas liecia visdaus apdaila tai jauciu prastesnes ir baisesnes masinos nera na nebent senosios japoskes. |
Na taip, jeigu lyginsi su w220 tai taip, bet gal ir patsai atrodys kaip kibiras prie maybach. Lygink ta pacia klase pvz polo, fiesta, corsa, yaris ;) kai palyginsi gal tada parasyk ispudzius, o ne po w220 :D
|
Citata:
|
na isore man tikrai grazi tos A klases, moteriska masinike, bet is praktiskumo puses turbut nepirkciau, geriau golfa
|
Kiekvienam skirtingas praktiskumas. Jeigu lygini didesni golfa su a klase pagal detaliu keitimo kieme praktiskuma tai taip, bet nepamirskim kad golfas yra C klases atitikmuo.
Jeigu imti praktiskuma kaip talpuma, transformavimasi pvz vezti vaiko vezimeli ar dvirati ar galu gale parkuotis siauroje gatveleje, tai kas kita. Medziagu kokybe tai butu isties idomu palyginti golf ir a klase, nes asmeniskai lyginau su 5 golfu ir medziagos nepasirode golfe geresnes Su polo, corsa ir fiesta siulau lyginti nes tai ta pati klase, o ne krastutinumas |
tikrai nera golfas C klases atitikmuo, o tikras A arba B klase, nes viduj vietos persedus nuo w124 kaip i backa sulindus, nei kojoms nei alkunems vietos nera, vaziavom trise i kauna ir atgal (200km), vairuotojui buvo gerai, gale sedinciam buvo gerai nes istrizai kojas permetes buvo, o man kaip keleiviui prieki buvo blogai nes pritryniau mazolius ant kelieniu, nes jie remesi i bardacioka. tai po tos keliones jauciausi kaip su mersu pravaziaves 900km
|
Citata:
Jei atmetant MB, tai labai siūlyčiau Opel Meriva arba Astra. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:06. |