![]() |
Taip, WP 7.5. Bet WP8 kiek kas kita :) As ir nesiulau telefonu su WP 7.5. Kaip kol kas nesiulau ir su WP8, vis tik reikia palaukti ir paziureti, ar ten tikrai viskas taip gerai.
|
Citata:
|
Citata:
|
nzn, is kur ten ta istraukei straipsniuka, bet niekopanashaus su nokia lumia nesu patyres :D ei jin man "lankstosi" nuo karscio, nei traska, visi apps kuriu man reikia radau, office daznai naudoju, sky drive pastoviai dokumentu talpinimams, gmail visalaik gaunu laiskus,bet, kad Bing nieko neranda (arba nemoku ieskoti) taitiesa :D
vienu zodziu, as pastoviai skaitau, kokia bloga nokia lumia, bet nei kart nesu patyres tuo savo kailiu :) p.s. ir gailiuos, kad nepalaukiau, ir nepirkau su win 8, bet man rodos teks pasikeist :) |
Visus esu pamaigęs, siūlau iPhone 4 (arba 4S, jeigu svarbu kamera). 3GS net nežiūrėk. Kas dėl iTunes, ten tik su ringtone nesąmonė padaryta, daugiau jokių bėdų ar sunkumų nepastebėjau. Vieną karta susikonfigūruoji sinchronizavimus ir viskas, toliau jis viską daryt pats tik pajungus telefoną :)
|
Citata:
|
Citata:
Siaip, pagrindine Android populiarumo priezastis ir yra, kad su juo darai ka nori ir kaip nori, o ne kaip apple nori. As pamenu, kai dovanu kazkada gavau iPAD. Tai man protu buvo nesuvokiama, maniau gal ko nemoku, kai viska reikejo daryi per itunes. Man niekaip nedasilo, kodel negaliu to ipad pasijungt laidu kaip fleskes prie kompo ir tiesiog susimesti dainas KAIP AS NORIU ir susikurti folderius ir katalogu medzius KAIP AS NORIU. Paskui, kai labiau dometis pradejau, supratau kokio medzio paukstis yra apple :) Galite man Apple gerbejai atsakyti, kodel reikia naudoti kazkokias papildomas nesamoningas programas tokiems darbams, kuriems is viso turetu nereiketi jokio softo? O su filmais kaip? Androide, kaip ir kompe - meti i telefona bele kokio formato filma laidu kaip i fleske ir ziuri. Viskas. O pas obuoli kaip? |
Nenormalu, bet dėl vieno tokio menkniekio nepirkti telefono būtų absurdas. Kažkaip visi skalija, kad iOS labai apribotas, viskas pagal Apple, mažai konfigūravimų. Bent jau man, ten visko per akis ir net per daug. Viskas labai patogu, nustatymų užtenka. O iOS 6.0 atsirado superinė facebook integracija. Trumpai, viskas ko man reikia + gražus dizainas + neapkrauta operacinė + ilgai išleidžiami naujinimai :)
P.S. filmus žiūrėti reikia minimum per televizorių ;) O failus laikyti debesyse, pvz. Dropbox, kuris puikiai suderinamas su iOS. |
Citata:
Del sito dalyko labai graziai samsungas juos pasiepia savo video, buvo cia pilnas netas vaizdeliu apie tai, kaip apple fanai dziaugiasi "naujovemis" kurios pas kitus buvo jau pries kelis metus :) As manau, kad lygiavertis varzovas Androidui tampa WP8, bet tikrai ne iOS. Na, bet kiekvienam savo, kaip sakant :) Nesipykim :) |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:54. |