![]() |
signalizacija yra? ta prasme ne gamykline? pas mane buvo "pulsar" tablete ,kuria reikia pastoviai su savim nešiotis,tai viena karta buvo ta tablete užtrumpinus ,nors pastoviai rode kad ji OK,taigi teko i kita(atsargine) sukraut elementus ir užsikure,o prieš tai ikišus rakta visos lemputes dege,ir ventiliatorius (variklio) visu galingumu kauke ,o starteris ne spakt....
|
Citata:
|
per velai susidomejau sia tema. Ryt parasysiu daugiau, nes dabar jau tingiu, o be to ir mano siuo metu turimas kompas nera patogus rasymui
|
Citata:
|
nesikuria ir nemeta jokios klaidos jaigu alkuninio veleno sukiu daviklis sugedes.
dar injektoriai veikia visi kartu, tiksliau kiti injektoriai sukuria indukcine srove, variklio kompui, kuria valdo norima injektoriu. klaidos irgi nemeta jaigu pasiekia itampa,bet nesiveda nes sroves truksta. injektorius fiziskai gali atsidaryti tik kai reile apie 180bar spaudimas yra. tikrinot railo davikli ir reguliatoriu? |
kiek supratau as, tai visi cia uzsiciklinote ant elektronikos, nors beda ko gero mechanikoje, nes starterio suveikia tik pritraukejas, o pats starteris stovi vietoje
jei starteris nesisuka, tai jam iki lempuciu visi davikliai. Ar tikrino kas itampos atejimus i starteri? Ar bande kas ji paleist sukt tiesiogiai uztrumpinus ? Klaidos isvalomos, o mechanika kol kas dar su kompais nesusieta niekaip |
duodi + i starterio reles plona laida ir ziuri ar sukasi motoras, jeigu sukasi, tai nepristokit prie starterio, jeigu tik suklaksi tai lupi lauk starteri ir keiti rele
|
Citata:
Citata:
|
Citata:
|
joks kompas niekada nerodys starterio mechanines bedos, o kad elektrikas bijo net kazka prie jo daryt, tai toks ir elektrikas. Priprato dabar visi net slieku ant asfalto per kompus ieskot, bet pamirsta, kad gelezis ir 21 amziuje yra visvien ta pati.
Dar neaisku kuo jis bando pas tave ta variklio kompa pamatyt, gal su kokiu play station jungiasi. Jei bijo nagus kist prie starterio, tai dristu abejoti isvis jo sugebejimais kaip elektriko jei jau sakai kad puse masinos isarde ir nieko nemato nes nesupranta. Bus idomu pamatyt paskui tau pateikta saskaita Man dabar nieko neatvilksi, nes visu pirma mano garaze stovi pazertas mersas, o antra as ilsiuosi Birstone sanatorijoje. |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:55. |