![]() |
Citata:
|
Va va. Tokioj Vokietijoj, mirksėjimas ilgosiomis ar tuo labiau pypinimas išvis praktiškai nenaudojamas dalykas. Norint rikiuotis, įjungus posūkį, pirma tau kliudanti mašina pristabdo ir leidžia persirikiuot - čia man buvo šokas, specialiai miestuose bandžiau, jei tik yra sąlygos, visi leidžia iš pirmo karto. Pabandykit pas mus, pvz. per kamščius geležiake (kai vistiek niekur nenuskubėsi) su posūkiu rikiuotis - gal iš dešimto karto ir įleis kas.
|
Dar labai priklauso pas mus su kokia masina vaziuoji. Su kokiu golfu is 10 karto ileis, su bmw is 30, su S klase ileidzia is 2-3, su motoroleriu isvis spaudzia prie kelkrascio specialiai
|
Citata:
as cia svedijoj jau sav ciela negirdejau ne vieno pypinimo o turkijoj nu... ten... :xx: krc.. ziauru :xx: kiekvienas blyn pyp da pyp |
nulipus nuo keturakio ant ml'o, tai visai kitas važiavimas. visi su lengvosiom kaip susišikę važiuoja, o aš su autopilotu 90km/h be jokio diskomforto ;]
|
Citata:
|
4x4 turi pliusą tik greitėjant, stabdant visų ratų transmisija absoliučiai nedaro įtakos stabdymo efektyvumui - dėl šito fakto nesuvokimo dauguma 4x4 vairuotojų dažniau patenka į avarijas, nes jaučia klaidingą saugumo jausmą. Aš kažkaip su 1991 peugeot309 saugiau jaučiuosi, nes vairuoju taip, lyg kiti būtų akli ir kurti. Ir visiškai nejaučiu kažkokio diskomforto dėl abs ar 4x4 nebuvimo. Tarpinė - svarbiausia.
|
Pagalbines sistemos kaip ABS, ASR, BAS, ESP, ir tt. isties reikalingos, neveltui Europos Sajunga neleidzia pardavineji nauju automobiliu Europoje standartinei irangoi neturinciu ESP, nes pastarasios sistemos gelbeja neigudusiu vairuotoju klaidas, aisku fizikos desniai daro savo..
|
nereik užsipult bereikalo, pats asmeniškai niekad nelakstau nekalbant kai yra sunkios eismo sąlygos, bet mašina stovi stabiliau kelyje, jauties daug saugesnis ne taip kaip su galu varomu, kai būna baisu lenkt. ir šiaip važiuoju su pasimėgavimu į kiemus, kur su lengvaja nelįsčiau niekad ;] o ta avarija prie pasvalio ir didžiulė tragedija. nu kam žmonės važynėja su visokiom bulkom, kur saugumo nulis. vis iš to taupumo. mažos kuro sąnaudos, pigios detalės ir tt. man geriau mažiau važiuot, bet normaliai ir saugiai
|
siandien vaziavau vilnius-pakruojis-radviliskis-vilnius, ziaurios eismo salygos, vejas masina tampo, jei po ratais vien sniegas, tai net nupucia i sona masina, rajoniniuose keliuose vaziuoji vaziuoji, fyst i sniego pusni viduri kelio, sniegas virs masinos sukyla, nieko nematai :D filmukas is autostrados, vietomis yra antra juosta, vietomis nera, vietomis isvis asfalto niekur nesimato.
vienoj vietoj irgi buvau persikes , pirma juosta vaziavau is paskos kitos masinos, ziuriu antroj juostoj jau sniego nera, asfaltas tik, persirikiavau aplenksiu galvoju, varau varau, ziuriu prieki balta, fyst tik i pusni, puse metro gal ant asfalto, gerai kad nesusimeciau. Reik galvot kai vaziuoji, irgi vaziavau kai kur 100km/h, kai kur 75km/h. <iframe width="420" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/9yWy0gddjA8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:18. |