![]() |
tamsinkit - iš baudų daugiau biudžetas pasipildys ir bus visiems geriau :xx:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
pažystu ir mokslininkus dirbančius naftos perdirbimo imonese JAV ir branduolines fizikos inžinierius dirbančius long island nuclear e.s.,daug pažystu visokiu....reikia pripažint kad iškiliu žmoniu tarpe mano pažystamu yra nelabai daug-gal 5procentai is viso pažistamu rato....matai aš pats netapau nei mokslininku -nei menininku ir visiškai nesmerkiu tu žmoniu kurie ten gyvena ir prastose salygose -jie bent kažka daro ....manes gailet tikrai nereikia ,nors dekui už užuojauta:)
|
tamsintus langus megstu del to kad masinoje sukuriamas privatumas bet tamsiu paros metu tai visiskas blogis, visas masinas savo tamsinau geriausiom plievelem bet kai plievele 95% tamsumo tai nakti nesimato nieko kelis kart vos nenukaliau zmogaus einancio per pereje kai sukau i kaire isvaziavus uz miesto isvis nieko nesimato, jei tai netrukdytu vairavimui ir butu saugu tai tikrai butu leista, nusiraminkit jus su tais langais, kazkada gilioje jaunysteje net neisivaizdavau masinos su ne tamsintais langais, pries pora metu nepilnu prisiminaiu jaunyste ir savo cadillac uztamsinau visa taip grazu nieko nepasakysi ir diena vazinet gerai bet tik sutemsta ir visi privalumai dingsta.
|
95% tai cia jau nekrikscioniskai kazkaip ;)
ar girdejei, kad yra dar ir sviesesniu pleveliu? :xx: |
Citata:
O tie 90-95 tamsinimai jau per ziaurus tikrai:) |
Su gera plevele uztamsinus apie iki 70% nakti viskas matosi be problemų. Mano MB galinis 80% galinai soniniai 70%, dar neturėjau bėdų, kad ko nors nematyčiau.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:35. |