MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 3,2cdi '00m. mano klausimai apie jį. (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=11551)

Esnikas999 2013-01-30 08:46

Citata:

Pradžioje rašė Somesword (Post 251795)
galiu pasakyt tiek, kad dziaukis kad salciai praejo :D

As tai tiesiai ant ziemos isigijau, tai streso privare...

mašiną pirkausi prieš šalčius, tai ji ir juos tvėrė, nei pričioskės streikavo, nei amortikai.
dėl nedadielkų, turėjau omeny, kad nusiperki mašiną ir turiu ją glostyt, kol viską sutvarkau, nes pas mane turi viskas veikt, įdomu ar ant šitos tai įmanoma padaryt...

dar niekaip nesulaukiu patarimo, kas kaune galėtų rimtai su diagnostika padirbėt? sukalibruot, suprogramuot kai ką ir vieną klaidą išaiškint.

Somesword 2013-01-30 09:01

Citata:

Pradžioje rašė Esnikas999 (Post 251838)
mašiną pirkausi prieš šalčius, tai ji ir juos tvėrė, nei pričioskės streikavo, nei amortikai.
dėl nedadielkų, turėjau omeny, kad nusiperki mašiną ir turiu ją glostyt, kol viską sutvarkau, nes pas mane turi viskas veikt, įdomu ar ant šitos tai įmanoma padaryt...

dar niekaip nesulaukiu patarimo, kas kaune galėtų rimtai su diagnostika padirbėt? sukalibruot, suprogramuot kai ką ir vieną klaidą išaiškint.

kam kalibruot jei veikia viskas?
nuvaryk i silberi nepagailek tu 300 ir bus ramu

Esnikas999 2013-01-30 09:15

kažkaip d.p. priekis keistai stovi, tai nežinau ar kiauras ar kalibruot reik, o gal tik vaidenasi, nukrist nenukrenta.
silberį nepatinka, kad jie viską naujom detalių kainom šneka. 300 sakai už diagnostiką jie ima? kratė važiuoklė tai 100 lt paėmė.
tai nejaugi kauniečiai tik į silberį varo, na jei čia problema, tai galiu ir iki vilniaus atlėkt, bet reik kad pilnai viską matytų.

Artunas 2013-01-30 14:13

Citata:

Pradžioje rašė Esnikas999 (Post 251841)
kažkaip d.p. priekis keistai stovi, tai nežinau ar kiauras ar kalibruot reik, o gal tik vaidenasi, nukrist nenukrenta.
silberį nepatinka, kad jie viską naujom detalių kainom šneka. 300 sakai už diagnostiką jie ima? kratė važiuoklė tai 100 lt paėmė.
tai nejaugi kauniečiai tik į silberį varo, na jei čia problema, tai galiu ir iki vilniaus atlėkt, bet reik kad pilnai viską matytų.

Cia neseniai autokurta kiti gyre, tik nezinau ar jie tokius darbus daro. Pasiskambink.

Somesword 2013-01-30 14:34

Citata:

Pradžioje rašė Esnikas999 (Post 251841)

Zek kad nebutu kaip man, pastrigus-papuvus aukscio daviklio alkune ;) Po to nuluzo per duobe pervaziavus, ko pasekoje numire kompresorius...

Esnikas999 2013-01-30 15:57

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 251889)
Cia neseniai autokurta kiti gyre, tik nezinau ar jie tokius darbus daro. Pasiskambink.

autokurtas daro tai ko noriu, bet ryt varau į silberį iš ryto, žiūrėsim ką matys.

Esnikas999 2013-02-01 09:15

dar norėjau pasiklaust, yra po keleivio sėdyne išvesta prikūrkė, kam ten ji galėjo būt reikalinga?

Hunter 2013-02-01 09:27

navigacijai, racijai, mini saldytuvui, sildomam sedynes uzvalkalui, ipodui, laptopui, sildomam kavos puodeliui ir t.t..

Esnikas999 2013-02-01 12:38

mašina iš šiltos italijos, tai kas su šildymu, atkrenta, na bet nemaišys jis man.

dar, pas mane vidurinės stojkės juodos, o stogas šviesus. Čia taip gamykliškai ėjo ar stogas keistas?

Hunter 2013-02-01 14:00

o tu galvoji buvo juodas stogas?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:24.