![]() |
Citata:
dėl nedadielkų, turėjau omeny, kad nusiperki mašiną ir turiu ją glostyt, kol viską sutvarkau, nes pas mane turi viskas veikt, įdomu ar ant šitos tai įmanoma padaryt... dar niekaip nesulaukiu patarimo, kas kaune galėtų rimtai su diagnostika padirbėt? sukalibruot, suprogramuot kai ką ir vieną klaidą išaiškint. |
Citata:
nuvaryk i silberi nepagailek tu 300 ir bus ramu |
kažkaip d.p. priekis keistai stovi, tai nežinau ar kiauras ar kalibruot reik, o gal tik vaidenasi, nukrist nenukrenta.
silberį nepatinka, kad jie viską naujom detalių kainom šneka. 300 sakai už diagnostiką jie ima? kratė važiuoklė tai 100 lt paėmė. tai nejaugi kauniečiai tik į silberį varo, na jei čia problema, tai galiu ir iki vilniaus atlėkt, bet reik kad pilnai viską matytų. |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
dar norėjau pasiklaust, yra po keleivio sėdyne išvesta prikūrkė, kam ten ji galėjo būt reikalinga?
|
navigacijai, racijai, mini saldytuvui, sildomam sedynes uzvalkalui, ipodui, laptopui, sildomam kavos puodeliui ir t.t..
|
mašina iš šiltos italijos, tai kas su šildymu, atkrenta, na bet nemaišys jis man.
dar, pas mane vidurinės stojkės juodos, o stogas šviesus. Čia taip gamykliškai ėjo ar stogas keistas? |
o tu galvoji buvo juodas stogas?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:24. |