![]() |
1 cm shiaip nemazas skirtumas vizualine prasme :) kam to reikia, minksciau jis gal ir vaziuos su aukstesnem padangom, bet tikrai ne kardinalus kazkoks skirtumas
|
Uztat kainoj skirtumas kardinalus r16 55 225 ir r16 50 225 (galinems), virs 30eur vnt kaina skirias ir cia vos ne pigiausias ziurint egzotikoj. Gaila neina papostint search bet jei netingit galite patys suvest: http://www.egzotika.lt/paieskos/
|
Citata:
|
paziurek dar kur nors kainas, buna maziau zinomu parduotuviu kur kainos dar geresnes pasitaiko.
P.S. ant R17 tavo kebului reikia 225/45 maut. |
Oj tu teisus, tada isvis padangos ziauriai brangios butu. Zodziu kaardinalus dydziu pokyciai pas mane ziema/vasara bus:D
|
Citata:
savo, sesės ir 6 draugų kailiu bandysiu jas. Pirmi įspūdžiai labai geri - šlapiu asfaltu nėra slidžios, vandenį labai gerai išstumia, net per didelias balas netampo :) toliau laukiam sniego |
Mane domina tiktai naujos padangos ir pvm saskaita faktura. Visgi ne 1, 2 ir ne turbut ne 3 metam savo mersiuka pirkau:)
|
Citata:
|
ir dar beda kad pas mane r16 ratlankiai nupirkti:D
|
gal kam bus aktualu bet ML164 su 265 plocio padangom (naujom conti) ziauriai akvaplanuoja. Tas jauciasi ypac stabdant. Nusivyliau ir baisu pagalvot kas per pliurze darysis.
PS. R18 265/60 |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:02. |