![]() |
Citata:
|
nepastejau temos seniau, bet man taip pat visiskai buvo. tai apacioj, laidukai nutrunijo 3 kurie ateina i cd keitikli, kai jie itampos nepauoda tada ir stiprintuvas neveikia kazkaip jis sujungtas su keitikliu. tada pasitaisiau viena kart, bet kita kart veziau vandeni bambaliuose ir vienas leido per kamsti tai kai uzseme ta dezute ant keitiklio apacios, jinai nukepe, tad jei kas turit nupirkciau keitikli, mokeciau iki 150lt
|
Galima laida sujunt viena su kitu. Pagooglink, sviesolaidziui tokios fiskutes yra sujungimui. Apie 3 eur/vnt
|
ismeciau 1 fyskute sviesolaidzio ir tiesiai i stipriontuva pajungiau, veikia garsas, reikia keitiklio man, tinka ir nuo kitu modeliu pas kuriuos su sviesolaidziu
|
Citata:
|
ne man pardavimui tikr reikia, jei pasilikciau tai ta visa bose sistema ismesciau lauk ir susideciau normalia aparatura
|
Kuom tau ji bloga? Nu man tai tikrai viena geresniu gamykliniu aparaturu:)
|
is gamykliniu tai taip, bet man to negana
|
Harman detum?
|
originalios nedeciau isvis jokios, kokybe ant jos tik ant nedidelio garso, man reikia didesnio garso, ir t.t. turiu nusipirkes 2din clarion max973hd, visi reikiami bajeriai, komponentai, bosai stipriakai nesudeti, gaila bet ant w221 jau nebeiseis isidet ten jau ekranas po stiklu...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:32. |