sharrasitto |
2013-10-22 18:56 |
Citata:
Pradžioje rašė relanium
(Post 293778)
Nuvaziuoju jeigu rimtai, nelabai daug..daugiausiai mieste maluose..Tad po 15-17 bendzino pilti, mintis tokia nezavi. Kita vertus mano koja sunki , megstu sportiskiau siek tiek pastartuoti ir siaip kartais:) Tad nupirkus 3.2 bendzina, nujauciu kaip butu :)) Dyzelis man toks labai kruizinis variantas..sedi ir plauki, lakstyti nereikes, ekonomiskesnis. Jeigu paimti pasiseks labai tvarkinga dyzeliuka, su mano isukamu siai dienai kilometrazu, del serviso nelabai ir pergyvenu tiesa sakant.
|
tai kad kaip tik dyzelis del savo sukimo momento mieste labiau noresis sportuoti :wave:
o siaip originali w211 aparatura labai ir labai gera. Zmones sako, kad netgi skonio reikalas tarp harmankardon ir originalios paprastos. Su zemais kardone ten kazkaip idomiai tipo, ne visiems patinka. Bet patikek manimi, originali aparatura labai sauni, as kiek bandes kitus modelius, tai likau tiesa sakant suzavetas. Visiskai nesitikejau tokios akustikos :) O garsas masinoje man super svarbus
p.s. pas drauga bmw e90tame harman kardon beje, ilipes pas mane stebisi is kur toks garsas, pas ji prasciau groja nei maniske paprasta :)
|