MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   Renkames W211 320cdi (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=13322)

Artunas 2013-10-22 13:41

Panašu Finalas turi rimta konkurentą :D

relanium 2013-10-22 13:59

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 293779)

Aciu uz komplimenta! :wave:

vilfoot 2013-10-22 15:22

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 293779)

nelabai suprato zmogus aie ka kalba eina :D

sharrasitto 2013-10-22 18:56

Citata:

Pradžioje rašė relanium (Post 293778)
Nuvaziuoju jeigu rimtai, nelabai daug..daugiausiai mieste maluose..Tad po 15-17 bendzino pilti, mintis tokia nezavi. Kita vertus mano koja sunki , megstu sportiskiau siek tiek pastartuoti ir siaip kartais:) Tad nupirkus 3.2 bendzina, nujauciu kaip butu :)) Dyzelis man toks labai kruizinis variantas..sedi ir plauki, lakstyti nereikes, ekonomiskesnis. Jeigu paimti pasiseks labai tvarkinga dyzeliuka, su mano isukamu siai dienai kilometrazu, del serviso nelabai ir pergyvenu tiesa sakant.

tai kad kaip tik dyzelis del savo sukimo momento mieste labiau noresis sportuoti :wave:

o siaip originali w211 aparatura labai ir labai gera. Zmones sako, kad netgi skonio reikalas tarp harmankardon ir originalios paprastos. Su zemais kardone ten kazkaip idomiai tipo, ne visiems patinka. Bet patikek manimi, originali aparatura labai sauni, as kiek bandes kitus modelius, tai likau tiesa sakant suzavetas. Visiskai nesitikejau tokios akustikos :) O garsas masinoje man super svarbus

p.s. pas drauga bmw e90tame harman kardon beje, ilipes pas mane stebisi is kur toks garsas, pas ji prasciau groja nei maniske paprasta :)

dovcreat 2013-10-22 19:24

Citata:

Pradžioje rašė sharrasitto (Post 293859)
tai kad kaip tik dyzelis del savo sukimo momento mieste labiau noresis sportuoti :wave:

o siaip originali w211 aparatura labai ir labai gera. Zmones sako, kad netgi skonio reikalas tarp harmankardon ir originalios paprastos. Su zemais kardone ten kazkaip idomiai tipo, ne visiems patinka. Bet patikek manimi, originali aparatura labai sauni, as kiek bandes kitus modelius, tai likau tiesa sakant suzavetas. Visiskai nesitikejau tokios akustikos :) O garsas masinoje man super svarbus

p.s. pas drauga bmw e90tame harman kardon beje, ilipes pas mane stebisi is kur toks garsas, pas ji prasciau groja nei maniske paprasta :)

Pritariu,pas mane patį paprasta originali aparatūra,groja fantastiškai :)

pauliukas 2013-10-22 19:58

Pas mane buvo H/K, tai groja labai graziai. Tik kaip sharrasitto sako su zemais tai nevisada jie jauciasi :) arba jis labai toks kietas buna. Bet skamba H/K afigienai :) Beje paprasta berods "Bosse" skamba irgi labai graziai.

Artunas 2013-10-22 20:09

Citata:

Pradžioje rašė pauliukas (Post 293877)
Pas mane buvo H/K, tai groja labai graziai. Tik kaip sharrasitto sako su zemais tai nevisada jie jauciasi :) arba jis labai toks kietas buna. Bet skamba H/K afigienai :) Beje paprasta berods "Bosse" skamba irgi labai graziai.

Bosse man skambėjo geriau nei HK

pauliukas 2013-10-22 20:16

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 293882)
Bosse man skambėjo geriau nei HK

Jei H/K bosas butu minkstenis ir ne palangeje, o kur nors kitur, po sedynem kaip BMW'e arba bagazineje sone tada butu kita kalba :)

Hunter 2013-10-22 20:22

bagazineje sone buna pas universala, ten gal kitaip skamba

Apple 2013-10-22 20:34

Universale man rodos geriau skamba nei sedane :) as vis galvoju sau bosa idet aftermarket koki nors i originalia vieta... Bet siaip tai garso kokybe w211 labai auskto lygio, kaip standartinė.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:45.