Turi vienas mano pazystamas 607 2.2 hdi APD ~2005 m. facelifta, 98 kw berods ten. Yra teke nemazai tiek kaip keleiviui vaziuot, tiek kaip vairuotojui. Is esmes nebloga masina, vidus gan kokybiskas isvaizda irgi visai limpa man, automatas persijungia svelniai, yra jau ir tv ekranas, itariu tv bloku ne, nes tik kuro sanaudas ir radijos daznius gali paziuret. Su elektra tai vienokiu tai kitokiu bedu islenda karts nuo karto. Pirko nedaug dauzta Prancuzijoj, tai rida nedidele ganetinai buvo ~150 k km. Garso izoliacija padori, nepasakyciau, kad maniskiam w210 blogesne, trauka irgi lyginant su 2,2 cdi 92 kw nepasirode didesne, gal niutonu kazkiek skiriasi. Kuro sanaudos kiek tiketi kompo parodymais labai panasios. Pezas kiek naujesnes masinos ispudi sudaro, tiek viduje, tiek is isores. Bet mersas mielesnis man, sportiskesne (avantgarde) vaziuokle, apdailos medziagos senesnes, bet kokybiskesnes, mano manymu. Zinant kokia mano auto rida ir kokia pezo, tai tik palinkeciau, tam pezui tokios sulaukt :) turiu itarima, kad tada ir su varikliu ir su apd pradetu reikalai blogeti, salonas irgi nusitrintu labiau, del minkstesnes odos, ir pastmasiu kokybes. Tiek is mano puses :)
|