![]() |
nu as tik dvejose vietose gyvenes, abejose jokiu problemu su parkavimu, nors ir senos statybos. aisku jei dabartinej vietoj nebutu salia namu Ikiuko aiksteles, gal butu sunkiau, bet seip visada vietos rasi ar arciau ar toliau. O subraize tik viena kart buvo kai ant pesciuju tako pastaciau
Bet tikrai yra tokiu kiemu kur su parkingu labai sunku, pas draugeli justiniskese vieni kitu masinas uzstato, kad paskutine masina isvaziuotu, apie 20 masinu reiktu isvaryt is kiemo. Bet ten zmones jau senai taip stato ir zino kuris kelinta valanda isvaziuoja :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nu gali but ir dvigubai mazesnis ir veidas normalus taip sakant bet su galva negerai ir peilis arba ginklas kisenej, visaip buna...
|
pagal mane kai tenka daug kur vazinet tai prasciausia situacija yra S. Neries gatves kiemuose... ten kosmaras :) vien snd uzstatytas buvau pora kartu ir brukstelta per bamperi man, bet gausus purvo sluoksnis isgelbejo :D prie to pacio tas pats purvo sluoksnis padejo snd kai pavilny kruma isverciau atbulas :angry:
|
Citata:
atsakau: palapinese gyventume :D |
Citata:
|
buvo situacija pas drauga europos dangoraizio parkinge, grizom nakti ir radom uzstatyta privacia vieta, kuri ispirkta, priklauso butui... Joks tel nr nepaliktas, niekas, tiesiog naglai pastate ir isvare. Is principo paryciais paskambinom policijai, atvaziavo gal po valandos ir pasake, kad negali niekuo padeti, kad nera jokios galimybes istempti ar kitaip patraukti automobilio, kad reikia isigyti tuos metalinius kaip vampyras rode sitoj temoj... Keista buvo tiesa sakant, toks jausmas, kad bet kada gali pastatyti i tavo vieta kas nori jeigu ji neuzdaryta...
|
Nelabai i tema, bet visgi :) Siandien radau tarp galiniu duru ir arkos kampa gerai idauzta, aisku galinem durim kazkas trinktelejo visiskai negailedamas :( Labai nervuoja kai kebulas idealus tokius surast...
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 15:02. |