![]() |
Citata:
|
As ir kzk uogu kokteili paemiau pabandyt, tai toks nelabai,per saldus,bobiskas, geriau gal tas paprastas kur komplekte buna, ten visokie tiramisu tai isvis jauciu apsivemt tik :juokiasi:
|
nu matai cia taip sakant kiekvienam savo :)
|
Citata:
skaiciavai dienas, tuoj pradesi skaiciuoti savaites, poto menesius poto metus. |
Ačiū :taip: šendien jau vienuolikta diena, sakyčiau pirmas ir svarbiausias raundas nugalėtas. Jau kažkiek lengviau nei pirmas dienas. Nors dar yra daug situacijų, pagrinde darbe, kai labai sunku...
|
laikykis :)
|
Sunkiausia po 2 savaiciu buna nerukymo iki 1men. Ir aisku grama padarius labai sunku atsilaikyt.
|
sunkiausia bus kai sueis 3men, bet turi nepasiduot :)
|
Man taip pat labai jautes po 3menesiu ir 3 metu :) nezinau kodel, bet buvo vel minciu apie rukyma tuo laikotarpiu :) o siaip jei uzsispyres esi tai mesti ner labai sunku
|
MBD teisingai sako, sunkiausia buna tarp 2sav ir menesio, o po triju men kazkaip jau dzin(buvau pries gerus 3metus metes beveik metam laiko), o del noro mano drauge neruko jau ~5metus ir kaip sakydavo man rukant salia, jai ir po tu 3-4-5metu noredavosi ne ka maziau, negu tais laikais kai ruke :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:35. |