MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W220 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=232)
-   -   W220 kartais nesikuria (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=14758)

Lengvas 2014-06-17 00:02

manau, kad beda bus kaip hunter sake del tu davikliu jei siltas nesikuria.

Ffeibiss 2014-06-17 00:11

as tik uz filtra statau, nes tie filtrai yra su kazkokiu voztuvu, del ko masinaai pastovejus nukrenta kazkaip slegis, ar atvirksciai, ir tiesiog turbut nepaduoda kuro kuriant...
Kiek pamenu, audriusa aiskino, kaip jam su staru ta nustate. kazkaip reikia isjungti masina ir ziuret, ar krenta slegis. kazkas tokio:) as kai domejausi, visur vienareiksmiskai ta sake, nors ilga laika negalejo niekas nieko rasti

Ffeibiss 2014-06-17 00:12

beje, tau is antro karto uzsikuria, ar nesikuria isvis?

erikasaves 2014-06-17 00:18

Citata:

Pradžioje rašė Ffeibiss (Post 337930)
beje, tau is antro karto uzsikuria, ar nesikuria isvis?

nesikuria išvis, kad ir iš dešimto karto..

palikau aš tą mašiną benzo kolonkėj, nuvarėm su draugu į miestą po 1 alaus atsigert. grįžtam į kolonkę po kokių 2-3 valandų, mašina užsikūrė be problemų, nuvarėm dar ant tauro kalno po kebabą įšaut, irgi užsikūrė be problemų.

taigi, pagal tai galima spręst, kad ji kuriasi, kai atšąla, bet būdama šilta, durniuoja :wacko:

alteroja 2014-06-17 07:09

Citata:

Pradžioje rašė Ffeibiss (Post 337925)
Kai turejau cl500, buvo sitas bajeris. Keiciau visas zvakes, viska (ne del to, siaip jau laikas buvo), bet kartais po pavazinejimo, nekabindavo. Dazniausiai is antro degimo iskart pagaudavo.
Reikejo keist kuro filtra. Jis nepigus, gal 250lt, bet nera varianto.
Tas pats buvo audriuia, tikrai sita prisimenu:)
Sikart as teisus mazdaug 99.99 procentu:)))

tavo spejima jis patvirtinti ar paneigti pabandes ant duju kurti. man panasiai buvo su pazistamo m112 - tai buvo kaltas paskirstymo velenelio davilkis.

erikasaves 2014-06-17 08:03

Citata:

Pradžioje rašė alteroja (Post 337941)
tavo spejima jis patvirtinti ar paneigti pabandes ant duju kurti. man panasiai buvo su pazistamo m112 - tai buvo kaltas paskirstymo velenelio davilkis.

tiek su įjungtom, tiek su išjungtom dujom, nesikuria. bet kaip suprantu, tai kuria visada ant benzo, o dujos tik po to įsijungia. dabar va atsikėliau, varysiu į darbą, įtariu, kad šalta kaip visada be problemų užsikurs ir ramiai sau važiuosiu.. :wacko:

justinasm 2014-06-17 08:10

Citata:

Pradžioje rašė erikasaves (Post 337947)
tiek su įjungtom, tiek su išjungtom dujom, nesikuria. bet kaip suprantu, tai kuria visada ant benzo, o dujos tik po to įsijungia. dabar va atsikėliau, varysiu į darbą, įtariu, kad šalta kaip visada be problemų užsikurs ir ramiai sau važiuosiu.. :wacko:

tai jei karstas variklis, greiciausiai kuria ant duju ir neuzkuria, o kai atvesta, kuria ant benzo ir masina tau uzsiveda

Tomskis 2014-06-17 08:23

paspausk duju mygtuka ir laikyk pries ijungdamas degima, gal uzsikurs iskart ant duju.

Hunter 2014-06-17 08:24

Dazniausiai kuriasi tik ant benzo. Ant duju galima uzkurt laikant duju mygtuka arba kitu budu kuri nurodo duju irangos gamintojas, tad nesunku atmest benzo kuro sistema kai yra dujos

alteroja 2014-06-17 08:31

Pas mane man rodos tai kai jau uzkaista tai lygtais ant duju kuria. Bet kai yra dujos bus lengviau issiaiskint kame problemos. O siaip cia jauciu hunteriui :taip:svieciasi chaltura.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:51.