![]() |
Citata:
|
nezinau ,kazkaip as nusitates pries tuos hamerius ,lakstyt po miesta labiau ziureciau range rover sport ,o griovius maisyt ir traktorius gerai tinka :D
|
Zveris :seile2:
nu as tai jam nieko nekeisciau, tik benzina pilciau :) ratai vietoj, jei didesnius tai del vieno matmens tikrai neverta, nebent kokius R20 - R22 naujesnis buferis graziau, bet ziurint kiek ilgai nusiteikes su juo pasilikt :) jei ilgesni laika ir jei finansai leidzia, tai gal ir verta, nors man jis ir taip grazus :good: Citata:
|
tai va kad pas mane ilgai masina neuzsibuna metai ir uzsimanau kitos todel daug investuot ir nenoriu gal tik zibintus pasikeisti naujus
|
Citata:
|
netik plaut bet retkarciais ir nupoliruot nes juoda tai ne sidabras :) o kainavo apie 30000 lt nu bet jau cia kaip tu skaiciuoji uz masina, muitai, visi popierizmai, sertifikatai, signalizacija , ir masinos techninis remontas. tai tiek man siai dienai atsistojo pinigu, smulkiai kiek kas kainavo nevardinsiu:)
daug ar mazai ?? |
Citata:
|
man tai atrodo ne daug visai nes man mano "zaislas" palyginus su situo zverim daugiau stovi taip kad i metala vien pardavus daugiau gautum uz ML :D:D:D:D:D:D:
|
Nesu ekspertas,bet manau,kad 30000lt-tai labai normaliai-masina ledas,bent jau vizualiai:uuu:Dar vienas super dalykas(bent jau man)-tai tamsus vidus!Na,bet cia jau koks kieno skonis-vienam patinka blondines,kitam-brunetes,treciam,ziurek,isvis moterys nepatinka:cenzura::geda:Nesuprantu tik vienintelio dalyko-kodel iki 2001m. nebuvo klimos-gi masina ne kokia Fiesta ar Polo...Sakytum-taupymo sumetimais(taip,kaip manajame Volvo-1 oro pagalve,1 elektra valdomas veidrodis,kitas mechaninis...),bet nepanasu-viso kito prikista iki ausu...:bebebe:?
|
nu jo kas del klimos tai pagailejo
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22. |