MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Mūsų Mercedes-Benz (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=2)
-   -   Vaidase: Mb Ml 430 W163 (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=1597)

driuliauskas 2009-03-31 23:05

Citata:

Pradžioje rašė mb001 (Post 21164)
penktadieni nuo klaipedos iki kauno pilna magistrale buvo kareivisku H1, matyt, is kazkokios misijos grizinejo, tai lenkdamas tik ratu centrus maciau ir galvojau, kad nepasuktu kairiau... o leke 120-130km/h ziaurus jie! tikriausiai galetu ir salia magistrales lekti tokiu greiciu :)

greiciausiai is misijos gryzo technika. kaskada rinkdavom juos marijampolei:)

BaltMan 2009-03-31 23:06

nezinau ,kazkaip as nusitates pries tuos hamerius ,lakstyt po miesta labiau ziureciau range rover sport ,o griovius maisyt ir traktorius gerai tinka :D

dyzelis 2009-04-01 09:04

Zveris :seile2:

nu as tai jam nieko nekeisciau, tik benzina pilciau :) ratai vietoj, jei didesnius tai del vieno matmens tikrai neverta, nebent kokius R20 - R22

naujesnis buferis graziau, bet ziurint kiek ilgai nusiteikes su juo pasilikt :) jei ilgesni laika ir jei finansai leidzia, tai gal ir verta, nors man jis ir taip grazus :good:

Citata:

Pradžioje rašė vaidase (Post 21027)

vaidase 2009-04-01 09:50

tai va kad pas mane ilgai masina neuzsibuna metai ir uzsimanau kitos todel daug investuot ir nenoriu gal tik zibintus pasikeisti naujus

Juozas2 2009-04-01 11:37

Citata:

Pradžioje rašė vaidase (Post 21185)
tai va kad pas mane ilgai masina neuzsibuna metai ir uzsimanau kitos todel daug investuot ir nenoriu gal tik zibintus pasikeisti naujus

Grazuolis-net zandikaulis atvipo:seile:!Minusas-jei noresi,kad tavasis MLas visada graziai atrodytu,turesi daznokai plauti-labai jau viskas ant juodos matosi,nesvarbu-slapia ar sausa...Visa kita-super:seile2:Beje-kazkaip niekur akys neuzkliuvo-kiek sitas grazuolis kainavo,t.y.,galutine kaina-su muitais,popierizmais ir t.t.Jeigu tai ne karine paslaptis-parasyk:wave:Ir kad kelelis nedulketu!

vaidase 2009-04-01 12:03

netik plaut bet retkarciais ir nupoliruot nes juoda tai ne sidabras :) o kainavo apie 30000 lt nu bet jau cia kaip tu skaiciuoji uz masina, muitai, visi popierizmai, sertifikatai, signalizacija , ir masinos techninis remontas. tai tiek man siai dienai atsistojo pinigu, smulkiai kiek kas kainavo nevardinsiu:)
daug ar mazai ??

ruffis 2009-04-01 12:25

Citata:

Pradžioje rašė vaidase (Post 21193)
netik plaut bet retkarciais ir nupoliruot nes juoda tai ne sidabras :) o kainavo apie 30000 lt nu bet jau cia kaip tu skaiciuoji uz masina, muitai, visi popierizmai, sertifikatai, signalizacija , ir masinos techninis remontas. tai tiek man siai dienai atsistojo pinigu, smulkiai kiek kas kainavo nevardinsiu:)
daug ar mazai ??

daug ar mazai, sprendzia kiekvienas pagal savo kisene :)

pucenas 2009-04-01 12:39

man tai atrodo ne daug visai nes man mano "zaislas" palyginus su situo zverim daugiau stovi taip kad i metala vien pardavus daugiau gautum uz ML :D:D:D:D:D:D:

Juozas2 2009-04-01 13:14

Nesu ekspertas,bet manau,kad 30000lt-tai labai normaliai-masina ledas,bent jau vizualiai:uuu:Dar vienas super dalykas(bent jau man)-tai tamsus vidus!Na,bet cia jau koks kieno skonis-vienam patinka blondines,kitam-brunetes,treciam,ziurek,isvis moterys nepatinka:cenzura::geda:Nesuprantu tik vienintelio dalyko-kodel iki 2001m. nebuvo klimos-gi masina ne kokia Fiesta ar Polo...Sakytum-taupymo sumetimais(taip,kaip manajame Volvo-1 oro pagalve,1 elektra valdomas veidrodis,kitas mechaninis...),bet nepanasu-viso kito prikista iki ausu...:bebebe:?

vaidase 2009-04-01 15:00

nu jo kas del klimos tai pagailejo

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:22.