![]() |
Citata:
|
Bent kažkas šitam forume pristatė naują MB ir nešoka aukščiau bambos. Sveikinimai :love:
|
Citata:
Nezinau kodel,bet arba man tik taip atrodo arba jis tikrai netraukia:wacko: Mano senelis 313-tas berods geriau lekia,nei jaunelis. Gal kalta "apchatke" (dabar pralekes nepilnai 3k km) Cia vienas pasakojo,kad virs 10k km reikia pralekt,kad motoras prabustu :mastau: |
Citata:
del motoru, visiska pasaka, pries 20metu taip buvo, dabar sedi ir vaziuoji. p.s. vienas patarimas, pasikeisk variklio tepalus su filtru is savo kisenes, jaigu nori ilgai ir laimingai transportuoti. p.p.s. droselio sklende, ir isiurbimo kolektoriu buriu pirmus 150k km :) |
Citata:
O siaip tai ir man buvo 100% sokas kai pasake,kad servisas po 60k km:unreal: Kazkokia nesamone ir dzin,kad naujas motoras ir ale longlife tepalai.Netikiu as tom longlife pasakom. Manau vaziuosiu iki kokiu 20k km,o po to reiks staptelt profilaktiskai patikrai. Berods stabdziu skystis keiciasi kas 50 ar 100k km?Gal kas zinot? |
Sklende šitam labai smagiai keičiasi... :D
|
Citata:
p.s. tepalai 20 litru aral 5w30 Rüßarm 90€ stabdziu skystis keiciasi kas 2 metus, ne pagal km. |
Citata:
Nu maniskis tikrai manau glusokai traukia kaip 316 P.S. niekaip nesuprantu kur tie 120:unreal:kW |
Citata:
Kas 15k ar pagal kompo parodymus turi galvoj? Ryt bandysiu ieskoti serviso knygutes ir reiks uzlekt pas pardaveja pasiaiskint kur yra krovinio dirzai ir t.t. |
Citata:
as savajai kas 10k keiciu ;) p.s. nuo 2009 metu knygutes nebera, viskas online, yra tik naudojimosi instrukcija. jaigu turi comanda, tada naudojimosi instrukcija radijos, kad rastum digitalizuota instrukcija comande. sekmes :D |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:58. |