![]() |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
ryte vėl viskas normaliai pučia tiek kiek lauke |
Nuvazuok pas A/C meistus tegul paziuri ar uzkelia slegio ant laisvu variklio sukiu.. man buvo ta pati beda pakeiciau kompresoriu ir problema dingo. Esme buvo kad ant mazu variklio sukiu trukdavo slegio ,o kaip vazioji saldydavo arba budavo sedi i masina ir kokius 5km karsta ora pusdavo..
|
Citata:
|
Citata:
|
Sprendžiau šią problemą prieš mėnesį laiko. Simptomai tie patys: iš ryto arba prie žemesnių temperatūrų (iki 23-24 lauke) kondicionierius dirbdavo, popiet, kai karščiausia, arba stovint automobiliui, atsisakydavo. Mano meistro išvada- kaltas vožtuvas, stovintis prie kondicionieriaus siurblio. Galima tą vožtuvą ir atskirai pirkti, tik seną išimti gan sudėtinga- nėra kaip ištraukti. Tad paprasčiausias sprendimas- siurblio pakeitimas. Mano atveju padėjo.
Citata:
|
Nekuriant naujos temos. Diagnostika išmetė kondiškės klaidą B31
Kas čia per dalykas ir kaip Lietuviškai ta detalė vadinas, kad surast ko čia reikia ieškot :) Čia pagal VIN’a reik ieskot? Kas gelėtų padėt man tą dalykėlį surast. Ačiū. |
Citata:
|
Nzn, nepaklausiau, kad per programa. Važiavau dėl kito dalyko, pamatė, kad tokia dar klaidelė yra. Tikriausiai bus šitas dalykas- https://mbworld.org/forums/attachmen...ion-sensor.pdf
Kažkoks multifunkcinis sensorius.... sakau gal yra koks lietuviskesnis pavadinimas... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 13:21. |