![]() |
Bet ar noresi su pensininku masina vazinet. Deze miega, nesivaldo, netraukia, zvilgsniu gatvej irgi nevilioja
|
Man tai grazus jie :) salonai grazus :) tik kad daugiau rudyje gal :) 150kw turetu traukt gerai:)
|
Šiaip pritariu nuomonei, kad jei renkiesi tarp kažko ir merso, pirk kažką. Labai savotiškos mašinos tie mercedesai. O tarp bmw ir merso skirtumas didžiulis važiavime. Ar bent esi su abiejais važiavęs?
|
Esu tik su mersu e280 140kw tai smagiai vaZiuoja. Su bmw neteko
|
As pries nusiperkant pirmaji savo w211 buvau vaziaves tik su e60 ir tada svarsciau kuris geriau. Svarstymai baigesi isbandzius pirma pasitaikiusi w211. Gal ten isorine isvaizda ir yra konkurencinga tarp siu modeliu, bet visa kita pas mersa yra tiesiog kitame lygyje
|
Citata:
|
Sitas zmogus (JustinasM) kalba tiesa! :zenklas:
|
Turiu omeny, as irgi pirkdamas masina rinkausi tarp w211 3.2 cdi ar e60 3.0, daug varianta apziurejau, pravaziavau su nemazai, tai istiesu, bmw vienas pliusas isvaizda is isores ir kiek geresne trauka, visur kitur MB > BMW, kitas lygis tiesiog :)
|
kazkaip keista kai zmogui sunku apsispresti tarp dvieju labai skirtingu masinu. as asmeniskai visad pirkau masinas kurios mane traukia,t.y. isore bei salonas. neziurint i tai ar jos prastesnes ar kazkuo pranasesnes techniniais bei eksplotavimo klausimais. niekad gyvenime nepirksiu JOKIO bmw ,netraukia akies nei isore nei salonu. labai daug ju esu vairaves ir supratau kad bmw ne man. mb taip pat neviena vairaves ,bet jie uzkariave visas mano simpatijas,tiek senieji ,tiek naujieji. tiesiog limpa prie sirdies. gal visa tai del to kad automobilis man tai nera tik transporto priemone....
|
Man tai bmw salonas nepatinka asmeniskai, panele, kazko truksta :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:42. |