![]() |
Kad kas gyvai i akis pasakytu... susimastyciau. Istikruju nuo charakterio priklauso, visi skirtingi, man svarbus rezultatas ir visai neidomu kaip jo pasiekiu, kiti iesko dzen veikloj kas irgi nera blogai. Bet sprendimus daznai reikia priimt cia ir dabar, kaip perfekcionistam sakau - Kol tu atmatuosi 7 kartus kiti jau seniai nupjaus
|
Klausimas, ar galima su lengvąją tempti dvieju aių traliuka tučia? Be kategorijos. Domina ar tučia dviasi galima traukti.
|
Negalima, jei max mase virs 750kg
|
Citata:
Sita tema teko diskutuoti su Apple :beer: Koki penkis kartus aiskino, kol daejo man :D |
Matos, kad nesupratai vis tiek :)
Atsakant į klausimą - negalima vilkt tuščio traliuko, nes sustabdę milicininkai skaičiuoja max automobilio svorį + max traliuko svorį ir jei suma viršija 3,5t - gauni 300 ar 400eur baudelę:) |
Citata:
|
Bendra transporto pr. masė ir maximaliai pakrautų abiejų transporto pr. masių suma yra skirtingi dalykai.
|
Citata:
|
Nenoriu aš tavęs kalbint, tiesiog arba korektiškai dėstyk mintis arba išvis nedėstyk, nes klaidini žmones :)
|
Nesipykit :) esme kas dokuose parasyta :) siaip tralo (jei jis dokuose tralas ir su didele mase) tai tempt bus negalima. Bet ne asyse esme, o svoriuose, kurie nurodyti ant doku. Gali buti ir 15 asiu, bet jei dokai pvz 750 kg, tai gali tempt :)
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 10:41. |