tai kad turbut 90proc parvaromu masinu i lietuva isvyksta i normalias valstybes - olandija, danija, vokietija, belgija, prancuzija :)
Cia zmones iperka tik w210 nesupuuvusius, uz maziausia rinkos kaina. O siaip tai biznis tikrai neblogas, perki kur pigu, remontuoji kur pigu, parduodi kur vertina kokybe, kaina, rida ir paklausa milijonine.. nors vokieciai irgi jau po biski atsikanda tu amerikietisku variantu... bet, nu kaip nepirksi pigesnes, su maza rida, dzin kad skardos pakeistos :) |
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
Citata:
|
nebūtų Lietuva, jei vietoj to, kad kažkuo padėtų žmogui domisi jo finansais..
Hunter matau jau yra tokio krūtumo, kad normalių žodžių net nebežino, O gaila, protingas vyras atrodė anksčiau. BMW nenoriu, nes kaip ir sakiau anksčiau, vienintelis modelis, kuris yra panašus į CLS63 yra M5. Jis man iš dizaino ir komforto atrodo prastesnis variantas. Be to daug kas atkalbinėja dėl jų elektronikos bėdų. Su amžiumi mašinos markė tiesiog tapo netokia svarbi, daugiau dėmesio kreipiu į tai ko aš pats noriu iš mašinos. Iš internetų radau, kad CLS63 einamiausia bėda yra greičių dėžės kažkoks blokelis ir airmatic. Ar kažkas galit papildyti šitą kuklų sąrašą? |
Mano tokia trumpa nuomonė, kad jei tik turi galimybę aišku kad CLS63.
CLS 500 tave kaip BMW faną gali nuvilt miegančia MB greičių dėže. AMG dėžės veikia kitaip. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 01:16. |