![]() |
rekomenduociau tau pasiziureti tik originalus, nes su replikiniais pataikysi i duobute ir skils. as ne vienus jau diskus pakeiciau, turiu patirties. brangiau sumokesi bet laikis ilgiau, patikek. o 20 super atrodys banginiui , pas mano W210 19 coliu, labai stabiliai laikosi ant kelio.
|
Citata:
16 uztenka ar nesunkiau vairas sukinejasi nuo kuo didesniu ir platesniu ratu?man malonumas kai su banga gali su vienu pirstu vairuot.o kaip tau kietumas su 19 ar nesidauzo ,per duobes? |
Citata:
|
diskomforto tikrai nejauciu, nei per duobes, nei vaira sukinejant, gal tik kiek truputi kietesne masina nes pas mane padangu profilis 35. o taip viskas kuo geriausiai ir labai grazu. tik del replikantu pagalvok ar verta nes ne vienas draugas jau nukentejo.
|
Citata:
|
Citata:
|
Tos žvaigždės tikrai neblogai atrodo, aišku amg ''blynai'' atrodytų gerai, bet mano nuomonė tos žvaigždės tikrai gražiai atrodo, nes mačiau vieną su tokiais ratais gyvai, atrodo super
|
Citata:
|
matau sunku apsisprest mano nuomone paprasta ant bangos jokios fuflos nedet repliku dijodiniu stopu ir t.t. nors senas modelis bet turi atrodyt stilingai . juolabiau tu repliku pilna.
|
o kad nera skirtumo nuo originaliu 235-60-16 ir 255-40-18 ar 255-35-19 vyrukai nekniskit patys sau proto . skirtumas tikrai yra.
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 03:03. |