MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   W211 (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=202)
-   -   Chip tuning dpf išprogramavimas (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=20076)

Darius 2017-05-12 10:03

:xx::xx::xx:

rafis 2017-05-12 10:06

Jei ispjauni dpf ir cipuoji - faktas kad dumins. Vieniem daugiau, kitiem maziau.
Apskritai nei viernos nesu mates cipuotos masinos kuri nedumintu. Nebent cipuota kelis kw gamykliskai.
Ir siaip, dumina visi dyzeliai,kurie neturi dpf. Tavo modelis nebeturi - todel ir dumina. As mersui islupau dpf ir nieko necipavau - dumint siek tiek pradejo.
Gi senais trantais vazinejam, po 300-500t km pravaziavusiais, tai naturalu kad nei vienas is mazgu nebus naujas.

Andriukass 2017-05-12 17:09

Citata:

Pradžioje rašė pucenas (Post 472745)
nesuprantu tik vieno, kodel reikia slepti "kontora" kuri cia taip padare? man atrodo cia bus darius pasidarbaves nauja kontorele atidares :D :D :D :D (juokauju)

Tam, kad jeigu tu draugelis su jais, paskambinsi ir papasakosi, kad skundžias forume. O kai aš paskambinsiu, pasakys, kad nu kam nepapuola, kitą kartą pavyks geriau. :xx:

Beto gal viskas buvo padaryta teisingai, gal mašinoj yra(ar atsirado) mechaninis gedimas, ko pasekoje padidėjo dūmingumas, tada jau čia aš kaltas lieku.

Dabar tiesiog šeip pamąstymui: jei eisi pričipavęs nu tarkim 1000 tų pačių modelių ir visiem tą patį - kw sukeli ir dpf išprogramuoji, tai negi tai ne copy/paste principu vyksta? Nes visos įmonės tuom užsiimančios sako kad, visi automobiliai yra skirtingi, nes buvo skirtingai eksploatuoti, kaip ir negali lyginti dviejų vienodų, nes jie skirtingai buvo naudoti, todėl kiekvieną chipuoja individualiai.

Artunas 2017-05-12 18:36

Citata:

Pradžioje rašė Andriukass (Post 472765)
Tam, kad jeigu tu draugelis su jais, paskambinsi ir papasakosi, kad skundžias forumiuke. O kai aš paskambinsiu, pasakys, kad nu kam nepapuola, kitą kartą pavyks geriau. :xx:

Beto gal viskas buvo padaryta teisingai, gal mašinoj yra(ar atsirado) mechaninis gedimas, ko pasekoje padidėjo dūmingumas, tada jau čia aš kaltas lieku.

Dabar tiesiog šeip pamąstymui: jei eisi pričipavęs nu tarkim 1000 tų pačių modelių ir visiem tą patį - kw sukeli ir dpf išprogramuoji, tai negi tai ne copy/paste principu vyksta? Nes visos įmonės tuom užsiimančios sako kad, visi automobiliai yra skirtingi, nes buvo skirtingai eksploatuoti, kaip ir negali lyginti dviejų vienodų, nes jie skirtingai buvo naudoti, todėl kiekvieną chipuoja individualiai.

Forume, ne forumiuke ;)

Yra buvę net taip kad turėjau skubos tvarka trinti forumiečio postus jo pačio prašymu, kaip kad jam buvo pagrasinta teismais už šmeižta.
Senai tai buvo, nei nepamenu kas prašė, bet buvo toks variantas. Taip kad....

Gadget 2017-05-12 18:38

Patirtis su galingas.lt programa nuskaite ir irase kita per mazdaug 15 min. Nemanau, kad kazka dare butent originaliai programai.

Andriukass 2017-05-12 21:03

Citata:

Pradžioje rašė Artunas (Post 472773)
Forume, ne forumiuke ;)

Yra buvę net taip kad turėjau skubos tvarka trinti forumiečio postus jo pačio prašymu, kaip kad jam buvo pagrasinta teismais už šmeižta.
Senai tai buvo, nei nepamenu kas prašė, bet buvo toks variantas. Taip kad....

Tai aš nešmeižiu, tiesiog pasakoju situaciją..

Mr. Chow 2017-05-15 08:04

Visi jie ten buria skirtingos masinos ir tt. bapkes kala kuo greiciau nes jei sedet prie kiekvienos masinos reiktu po 2-3h tai eiles menesiais butu. ta pacia kala ir net neziuri, a vdrug pasiseks. Paskui taip ir buna kad tai dumina tai purkstukai tai siurbliai eina. O jei pamato kad nepasiseke kaltina masina arba tada bando koreguot.

Andriukass 2017-05-15 21:01

1 Attachment(s)
Vimota. Su originalia programa biški dūmoja, tai kaip ir išeitų, kad mašinoj reiktų ieškot sliekų, arba susitaikyt ir pamiršt ir dar paprašyt, kad atgal atsuktų kraną :xx:

MrJuodasvilkas 2018-03-07 09:51

sveiki, įsivėliau į kvailą situaciją nuvariau auto (S211 2.2cdi 125kw) išprogramuot dpf, egr na ir tuo pačiu pakeltį galią . kaip visada "už kelių valandų paskambinsiu, galėsi pasiimt ..." bet.. vakare skambinu, na ir prasidėjo, šimtus dariau visur boshai pas tave Delphi, nenuskaitau reik to reik ano... kelios dienos laukiu, nei pykt , nei juoktis ... čia man vienam tokie bajeriai ar yra kam buvę ?

DeeOne 2018-03-07 11:17

Citata:

Pradžioje rašė MrJuodasvilkas (Post 494277)
sveiki, įsivėliau į kvailą situaciją nuvariau auto (S211 2.2cdi 125kw) išprogramuot dpf, egr na ir tuo pačiu pakeltį galią . kaip visada "už kelių valandų paskambinsiu, galėsi pasiimt ..." bet.. vakare skambinu, na ir prasidėjo, šimtus dariau visur boshai pas tave Delphi, nenuskaitau reik to reik ano... kelios dienos laukiu, nei pykt , nei juoktis ... čia man vienam tokie bajeriai ar yra kam buvę ?

ir pas ka cia nuvariai?

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 05:53.