![]() |
Baisiai ziemine kaina,treciadieni pardaviau canyon al 6.0 su pilna ultegra. Bet šiaip jei karbonas už 700 tai jau labai vaziuotas ir iš kažkur parveztas bus.
Aš norėjau vasara kokia nors kuota paimt,aisku lietuvoj jokio nera,o europoj nuo 1200. |
Pradžiai sočiai ir aliuminio rėmo, o man asmeniškai labiausiai patinka senas plienas :)
|
Kaip jau sakiau svarbiausia geometrija ir kaip jautiesi ant dviracio. Ten ultranegra ar dura eis, jokio skirtumo. Varzybose ir su 105 myniau, greiciui netrukdo.
|
105 puiki grupė, tik ką aš norėjau pasakyt, kad kai aukštesnės klasės grupė sudėta, tai ir kiti dviračio komponentai dažnu atveju bus aukštesnės klasės :) dar mėgėjui manau nereiktų pirkt su trubkėm (nežinantiems kas yra trubkės arba angliškai - tubular, tai yra klijuojamos bekamerės padangos).
|
Citata:
|
Dar viena vinis i mano projekteli. :)
Tuoj tuoj tuoj Pedalai buvo ieskomi juodi su geltonais varztukais ir, kad butu trail flat. https://mb1.ltd/mazos/IMG_6079.JPG |
Kodel ne klipsai?
|
Turiu klipsus, bet kadangi pradziai vaziuosiu kalnais, tai be uzrakinimu. O tai bus ir nosis melyna. Nu jeigu ka, tai nuo kito dviracio permesiu.
|
Mano manymu daug saugiau yra su klipsais, bent jauti dvirati ir per nelygumus nepamesi pedalu :)
|
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 19:32. |