MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams

MB1 - Mercedes-Benz bendraminčiams (http://www.mb1.lt/index.php)
-   Diskusijos Apie Konkrečius Mercedes-Benz Modelius (http://www.mb1.lt/forumdisplay.php?f=153)
-   -   MB W140 Grand Edition (http://www.mb1.lt/showthread.php?t=2156)

Mb 140 2009-07-23 10:24

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 33784)
dar karta perziurejau ir tik vienas dalykas uzkliuvo, noretusi, kadangi jau grandas, odos dvieju spalvu :)

na pas juos ejo taip butent,visi kaip vienas :) asiku nera parktroniku dar ten kitu smulkmenu,bet esminis vaizdas ir visa kita idealu :) siandien vakare skambins jau konkreciai bus aisku,ar vazines jis lietuvos keliais ;)

arbuzas 2009-07-23 10:27

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 33795)
na pas juos ejo taip butent,visi kaip vienas :) asiku nera parktroniku dar ten kitu smulkmenu,bet esminis vaizdas ir visa kita idealu :) siandien vakare skambins jau konkreciai bus aisku,ar vazines jis lietuvos keliais ;)

:ploja: Cia sau? Jeigu sau labai noretusi pamatyti, pasedeti, aisku jei leidimas bus duotas :)

Mb 140 2009-07-23 10:41

Citata:

Pradžioje rašė arbuzas (Post 33797)
:ploja: Cia sau? Jeigu sau labai noretusi pamatyti, pasedeti, aisku jei leidimas bus duotas :)

draugas imt nori,nes jau pavargom ieskot,virs metu ieskom,jau net CL buvo nusprendes pirkt,bet vat islindo sitas reik ciupt :) parplukdymas ilgai uztrunka,nes konteineriai turti,niekas neveza neiko,tai laukia kol pilni bus tik tada siuncia,nu visokiu niuansu yra ;) o pasedet tai jokiu problemu,as jau ir pats noriu kad mane kas nors vezintu gale longe,o ne as visus :) nes pastoviai lazdavoja sako uzsidek pirstines vairuotojas :):):)

nova 2009-07-23 14:26

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 33736)
NOVA paziurek pagal vin kad buten jav rinkai parasyta grand edition ;)

jo, matau :wave:

Citata:

Pradžioje rašė dyzelis (Post 33784)
dar karta perziurejau ir tik vienas dalykas uzkliuvo, noretusi, kadangi jau grandas, odos dvieju spalvu :)

tai kad ji ir yra dvieju spalvu :)

Mb 140 2009-07-23 20:31

nu va suderejom kaina,ryt pinigai pervedami,Lietuvoj 13k zaliu be muito bus :) na ka lauksim,jau trys draugeliai su juodais longais bus :) pas kitus ne longai,reiks vestuves veziot :):):)

samagonas 2009-07-23 21:38

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 33856)
nu va suderejom kaina,ryt pinigai pervedami,Lietuvoj 13k zaliu be muito bus :) na ka lauksim,jau trys draugeliai su juodais longais bus :) pas kitus ne longai,reiks vestuves veziot :):):)

Sveikinu :bounce: Ir ash jau buvau palikes ,ir rankpinigius ir viska (Uzh w140-300TD),bet po savaites nusprendzhiau,kad geriau prarasiu ,kazhkiek dolaru,nei i dyzeli sesiu (nesupykit dyzelio gerbejai). Norechiau tokio kaip tavo,jeginis aparatas turetu buti.Na nieko apsitvarkysiu savo C124,nuraminsiu zhmona,ir ieshkosiu V12- W140.vakar ,kaip tik mano kaime vienas diedas pravairavo,tai net apsiputojau ish pasitenkinimo ,o jei jis butu mano,tai jauchiu pastoviai shlapiom kelnem vaikschiochiau (kaifuochiau),:))))))) P.S linkiu,kad gerai tau atvezhtu ir gerai vazhiuotu :vairuot:

Mb 140 2009-07-23 23:42

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 33866)
Sveikinu :bounce: Ir ash jau buvau palikes ,ir rankpinigius ir viska (Uzh w140-300TD),bet po savaites nusprendzhiau,kad geriau prarasiu ,kazhkiek dolaru,nei i dyzeli sesiu (nesupykit dyzelio gerbejai). Norechiau tokio kaip tavo,jeginis aparatas turetu buti.Na nieko apsitvarkysiu savo C124,nuraminsiu zhmona,ir ieshkosiu V12- W140.vakar ,kaip tik mano kaime vienas diedas pravairavo,tai net apsiputojau ish pasitenkinimo ,o jei jis butu mano,tai jauchiu pastoviai shlapiom kelnem vaikschiochiau (kaifuochiau),:))))))) P.S linkiu,kad gerai tau atvezhtu ir gerai vazhiuotu :vairuot:

na V12 yra daug problemu su juo,paskaityk forumuose uzsienio,elektrine dalis labai paveda,o kainos nezmoniskos remontu,tokioj lietuvoj net sunku butu rast kas tvarkytu ;)

dyzelis 2009-07-24 08:20

Citata:

Pradžioje rašė Mb 140 (Post 33856)

nu va ir lietuvoj bus vienetinis egzempliorius, o gal net ir vienintelis G.E. :ploja:

glutaminas 2009-07-24 12:04

Citata:

Pradžioje rašė samagonas (Post 33866)

Siaip as irgi dabar turiu dyzeline auto, bet kazkodel nelabai benoreciau sesti atgal, pigu-TAIP,dar ir kaip,ypac pilant is "na levo", na bet prabangi masina turi buti dinamiska, tyli ir t.t., w140 tokio dyzelio neturejo, w220-kitas reikalas. 320cdi gal kiek vangokas, bet uztenka, o 4.0cdi tikria daiktas, ir pasakyciau kad kazkuom praastesnis uz 430benzina, na 5.0 jau kita kategorija.

Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 07:55.