![]() |
Viskas labai gerai, tik reikia nupūsti juodai groteles arba jas keisti į kokias kitas ir tuos veidrodėlius mesti lauk ir kabinti kitokius arba originalius, nes šie netinka. :)
|
Mersas is isores grazus tik man asmeniskai mersas be taikinio ne mersas.
Didziausias minusas sitoi masinoi duju iranga. Priekines groteles klaikiau nebuna:wacko: Pasikeisk ta vaira nes man dabar esi panasus ne i coupo vairuotoja o i 123 :) Nesuprantu to dalyko kam i pogalvius det telikus jai kupas skirtas tik sau vazinet ir merginai veziot :bounce: Pacios faros gal ir nieko ziurisi tik klausimas kaip sviecia ? Veidrodeliai tokie tragiski kad net gila i mercedesa ziureti. Na man asmeniskai labaiu mechanas patinka su tokiu varikliuku :) O seip nera blogai viskas cia tik pasalink tuos "Kaimiskus veudrodzius ir grotas". |
Citata:
|
o man sitas mersas labai patiko, matosi kad priziurima masina o ne lavonas...bamperiai super atrodo, grotos - kazkas naujo - irgi graziai ziurisi!!! vienintelis dalykas kuris kliuva tai tik veidrodeliai...bet svarbiausia kad vairuotojas butu patenkintas!!! :bounce:
|
Citata:
As kalbu apie tas modifikacijas kurios gamykliskai eina su taikiniu ant kapoto. |
Sveiki,senokai buvau pasijunges,nes kaip ir minejau esu isvaziaves i UK,mersiukas keliavo ant traliuko,tai davaziavo laimingai:),dabar vazinejasi po londona,tai tikrai niekas cia neziuri nei i grotas,ko nepasakyciau apie lietuva,ir tie "kaimietiski" veidrodeliai niekam nekliuna:D.As viska turiu originalus ,ir veidrodelius ,vaira,lempas,groteles,tai bet kada lengvai galiu pasikeisti....Aciu uz visus komentarus,ir uz kritika.Tik noriu pasakyti kad dejau i foruma foto ne del to kad pasirodyt,o kad isgirst visu nuomone,kuria tikrai vertinu kokia ji bebutu.As nerasiau kiek kas man kainavo,ne taip kaip kazkas...del duju noriu pasakyt,tai kaip dejau tai toj firmoj sis auto buvo pats seniausias is tu kurie lauke savo eiles,as dejau del taupumo,nes neturiu nei firmos ,nei esu verslininkas....kiek vazineju su ta duju iranga nebuvo dar jokiu problemu,o vaziuoja ne ka blogiau nei su benzu,nesakau gal ir kenkia kazkiek motorui,bet kaip masiniukas yra priziurimas tai manau dar ilgai tarnaus.O del teliku atlosose,tai teisingai kazkas paminejo,jie buten sudeti del vaiku...,kurie vaziuojan kur toliau zaidzia zaidimus arba multikus ziuri,ko nepadarysi del vaiku:D...
|
Geras tavo mąstymas Pinciau. ;)
|
Citata:
O del duju as turiu toki pat 3.2 tai ir duju det nesiruosiu. As taip pat nesu nei verslininkas nei ka tik jai neisgali vazinet su tuo ka turi pirk tai su kuo galesi. Ir islaikysi tokiom kuro sanaudom kokiom jis yra. O del kritikos as nekritikuoju tia kekvieno noras tik pasakiau savo nuomone ;) Sekmes keliuose ;) |
Citata:
|
tvarkingas mersas, dujos teisingos idetos, tad nei varikliui kazkoks kenkimas nei galia nukecia, o siti varikliukai puikiai su dujom sugyvena tai problemu jei technine bukle bus priziurima tikrai nekils...
O vyc jei su masina vaziuojama laaabai daug tai pigiau iseina uz 10k varikli pasikeisti nei su benzu vazineti... |
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 02:50. |