![]() |
Dekoju uz komentarus :)
Pas mane yra xenonai. Apie juos taip pat mazai ka zinau. Kiek laiko ju uztenka? Ar sudetingas pakeitimas ir kiek kainuoja plius minus nauji? O kokie yra ratlankiu diametrai ratlankiams, tarpai tarp skylliu ir centrine skyle? Gal kas turi amg ratlankius pardavimui? |
Citata:
mercedes-benz ratu ismatavimai: tarpai tarp skyliu 5x112, centrine skyle 66.6 |
Citata:
|
optimistas ,del ratu, beje net nenurodei ,ar ieškai om , ar repliku, be to ir R neaiškus?
Sakyčiau gero stovio r18 skirtingu pločiu imanoma rasti be ppadangu už kokius 350-400, R-19 kokiais 100-150 brangiau. |
Citata:
Citata:
|
Citata:
Citata:
Citata:
Citata:
|
Nepirk kinietiškų xenon lempučių ir neeksperimentuok su jokiais LED.
Kinietiški xenon, sudegins reflektorių, o be to ir veiks neilgai. Asmeniškai aš nusipirkau Osram D2S Xenon Nightbreaker už 2 lemputes 84 EUR Bet šviečia afigienai. Max ratų išmatavimai surašyti ant bako dangteliovidinės dalies, ten turi būti lipdukas. Bent jau pas mane toks yra. Pas mane yra xenonai. Apie juos taip pat mazai ka zinau. Kiek laiko ju uztenka? Ar sudetingas pakeitimas ir kiek kainuoja plius minus nauji? O kokie yra ratlankiu diametrai ratlankiams, tarpai tarp skylliu ir centrine skyle? Gal kas turi amg ratlankius pardavimui?[/QUOTE] |
Gal zinot kaip rasti automobilio schemu? Tarkim kaip ir kas yra duryse, kur kokia varstai. Kokio diametro koloneles ir pan.
Va ir pirma problema radau... bagazines dangtis, prie valytuvo esanti plasmase yra trukusi. Ir vanduo patenka i vidu. Ir taip jau seniai..Spinele parudyjusi, nenori grizti antgal kai atidarai bagazine... numeriu apsvietimas taip pat nenori sviesti nes vienas lizdas surudyjes. Bagazine vidui surudyjusi... panasu, kad reikes keisti visa bagazines dangi... |
Citata:
|
kokios spalvos mersas? kodas?
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 14:48. |