![]() |
Citata:
|
Citata:
logiškai mąstant turėtų ir šitie prisirišt iškart automatiškai jei viskas su jais tvarkoje. ar aš neteisus? |
1 Attachment(s)
|
Citata:
|
Citata:
Jaučias pagyvėjimas, tik dar per mažai situacijų, kad pilnai pasidžiaugt. Jei tikėt nelabai tiksliu įsibėgėjimo appsu, tai po čipavimo 0-140 patrumpėjo 2 sekundėm. Man galios užtekdavo, išskyrus lenkimus užmiestyje. Ten trūko gyvasties. Nu ir dar, kad kolega e400d nusipirko. 😁 |
gudrieji kolegos kurmiai, kiek įsivaizduojat šitas mano kibiras vertas Marijos žemėje? permečiau autopliusą, tai graudu pasidarė, beveik nėra teisingų nenuvažinėtų eškių.
maniškės dabar rida ~165k, viskas ledas, TRYS komplektai ratų. prieš kūrį laiką perleidau kibiriuką žmonai važinėt, bet ji mane gasdina, kad žiemą su juo nevažinės - reikia FWD arba AWD. šiai dienai keitimas sudomintų nebent į tokį patį arba w213 4matic, W205 4matic po 2018m arba Citroen C5 Aircross 2l dyzelį. Distronicas/pavairavimas - būtina. p.s. dieną prieš perleisdamas žmonai s213, gavau darbinį naują s206, tai galiu pasakyt, kad s213 yra afigiena mašina, žiauriai gaila, kad reikės atsisveikinti. |
Na 206 yra C klase ne E visgi. O kas ten blogo tokio?
|
Citata:
|
C klasė visada skirsis nuo E. Taip ir turi būti. Netgi w210 minkščiau važiuoja.
Niekam garsiai nesakykit, bet 206 nepirkciau. Gal mopf bus geriau. Toks jausmas jog 203 elektra butų sudėję. |
Citata:
|
Laikas rodomas GMT +2. Dabartinis laikas yra 08:05. |